17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
唔知依到有冇人報左CIE
如果有既話,不妨入BU CIE Top-up TG group
不論係已有Offer既你,或者係未有Offer而等緊既你,都歡迎入黎吹下水,交換情報
Link:
t.me/joinchat/AAAAAAsagkbK5tmM3Uc1AA
希望見到各位
有冇人知樹大定cie top up好啲

Cie無誤

Cie無誤

唔計ulife呢?樹大新傳同cie top up msc
真心想做呢行

Cie無誤

真心想做呢行

樹人講ulife? 咁恆管都得啦

所以咪話唔計囉
大家揀edu sf 定Bucie

Cie無誤

真心想做呢行

所以咪話唔計囉

睇錯lol

咁絲打有咩建議
樹大定cie

Cie無誤

真心想做呢行

所以咪話唔計囉

睇錯lol

咁絲打有咩建議
樹大定cie

點解會有人想去樹大
貪平一年學費

啲醜聞真係自己隨便搵都搵到

Cie無誤

真心想做呢行

所以咪話唔計囉

睇錯lol

咁絲打有咩建議
樹大定cie

點解會有人想去樹大
貪平一年學費

因為聽人講過下樹仁新傳學術方面既 教材上知識上係ok 所以先考慮
學費方面兩邊差唔多姐
收到bu ugc offer
如果唔打電話 cie 個social policy 係咪自動hold到7月?
如果唔打電話 cie 個social policy 係咪自動hold到7月?

你social policy有offer俾你?唔交錢就直接俾左你個位人好似係咁
2.幾 報cie完全係哂錢既行為

我咁諗囉
買六合彩都係晒錢
點解唔用黎賭個offer
300蚊唔係賺唔番
一日part-time都係番到

Interview都冇

睇下報咩科啦 cie係business個邊收得特別高 其餘都okay

入得CIE. 都有大半個UGC身影
CIE學生 其實唔使咁睇少自己

求下你唔好咁講

點解
其實ugc啲人都好頹 玩莊 玩hall活動

恭喜曬
大家揀edu sf 定Bucie

same case,我揀了BU CIE

Cie無誤

真心想做呢行

所以咪話唔計囉

睇錯lol

咁絲打有咩建議
樹大定cie

點解會有人想去樹大
貪平一年學費

因為聽人講過下樹仁新傳學術方面既 教材上知識上係ok 所以先考慮
學費方面兩邊差唔多姐

老實講大家都讀過asso好清楚2.5真係識英文就拎到
而樹大仲會派獎學金,要知道獎學金既原意係比叻仔嫁嘛
你覺得個認受性會有幾高
樹仁呢幾年個朵真係唔得掂

所以咪話唔計囉

睇錯lol

咁絲打有咩建議
樹大定cie

點解會有人想去樹大
貪平一年學費

學費方面兩邊差唔多姐

老實講大家都讀過asso好清楚2.5真係識英文就拎到
而樹大仲會派獎學金,要知道獎學金既原意係比叻仔嫁嘛
你覺得個認受性會有幾高

其實係因為dse考生少左 讀asso既學生都少左
與其益speed/ scope 樹仁寧願免一年學費吸d asso仔去讀 佢都賺多兩年錢啦 (樹仁得year2 entry)

利申不是打手 已有ugc offer
樹仁呢幾年個朵真係唔得掂

恆管如果升格私立大學
其實樹仁真係可以殺校

恆管就好似玩英超咁,狂扔資源落去起hardware

拍唔拍得住 八大就唔敢講
但比我揀 恆大都唔揀石大

石門真係好細

利申:九龍塘cie yr2學生,上pe堂去過石門 已有ugc offer
push下
hkcc cgpa 3.18 報左polyu award係咪唔會有interview
見其他人已經收到interview
hkcc cgpa 3.18 報左polyu award係咪唔會有interview

你補左咩科?正常都出左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞