17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
恒管6月尾先交錢 仲諗緊😣

Admission去到8月
真係唔使驚

如果有好啲既offer (UGC/CIE)
都可以考慮

如果無就恆大

姐係到時再俾多幾舊水報過??
得架咩咁樣 我拎左conditional offer
meet左個requirement
假如有n手飯唔想哂留位費

無錯

打左電話去問話唔得喎
佢話唔比錢會lock 左application,跟返身份證record

好苦惱

咁仆街既咩

仲有無得改身份證 or upload左既野
之前收到恆管Offer cgpa2.8穩入 2.5-2.79就考慮
岩岩出左成績得2.77 係咪收得皮

主動send去admission部門,Programme Leader求下情
有冇巴絲決定左讀恆管

here

巴打咩科
有冇巴絲決定左讀恆管

here

巴打咩科

想問acc既巴絲 如果想考QP
OU,SPEED邊間師資好D

緊係speed la
都接近polyu
之前收到恆管Offer cgpa2.8穩入 2.5-2.79就考慮

主動send去admission部門,Programme Leader求下情

其實我覺得都大機會收 唔使咁苦惱住

因為真係少好多人 入self fund...
所以我都覺得大機會收

而admission唔比重新遞application. 依下有啲覺得奇怪

poly ugc都比re-apply... 前題withdraw現有application就得

因為真係少好多人 入self fund...
所以我都覺得大機會收

而admission唔比重新遞application. 依下有啲覺得奇怪

poly ugc都比re-apply... 前題withdraw現有application就得

應該係怕太多人走 就算人走點都留返筆錢先 始終仲有 7 8月臨尾果D N手飯
恒大好貴 岩岩睇8皮野一年
cgpa 得2.64 仲有冇入ou
利申 3月個時報左 不過個時3個sem Cgpa得2.5x
cgpa 得2.64 仲有冇入ou
利申 3月個時報左 不過個時3個sem Cgpa得2.5x

3月報個時連interview 機會都冇
報左psy

如果reject咗hsmc offer, 但又冇ugc offer, 下年再報同一科 佢會唔會唔收我?
同埋我cgpa 得3.0X 報ou global business and marketing 有冇機?
同埋我cgpa 得3.0X 報ou global business and marketing 有冇機?

我sem3 CGPA 3.0X 報ou BBA program 收咗
正正常常,又有錢交學費就得

我sem3 CGPA 3.0X 報ou BBA program 收咗

但我上星期先報 驚唔收

但我上星期先報 驚唔收

點會唔收啊
又有多一名學生奉獻

但我上星期先報 驚唔收

點會唔收啊
又有多一名學生奉獻

咁interview 係點in? (問定)

但我上星期先報 驚唔收

點會唔收啊
又有多一名學生奉獻

首先,入去做一份英文卷
然後,等入房做中文小組討論
最後,抽一張卡,按住卡上面寫嘅英文單字,做一個英文一分鐘演講。
---完---

但我上星期先報 驚唔收

點會唔收啊
又有多一名學生奉獻

首先,入去做一份英文卷
最後,抽一張卡,按住卡上面寫嘅英文單字,做一個英文一分鐘演講。
---完---

唔該曬 同埋我想問下巴打你報完之後幾耐先有interview?

但我上星期先報 驚唔收

點會唔收啊
又有多一名學生奉獻

首先,入去做一份英文卷
---完---

唔該曬 同埋我想問下巴打你報完之後幾耐先有interview?

好似大約一至兩個星期就約你interview 🤔🤔🤔🤔

但我上星期先報 驚唔收

點會唔收啊
又有多一名學生奉獻

首先,入去做一份英文卷
---完---

好似大約一至兩個星期就約你interview 🤔🤔🤔🤔

最後問題 in完幾時有offer俾你
想問交左恆管留位費 仲有無得轉科?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞