17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有無人hkbu bcom acct 仲係in progress?

15分鐘前收到email同短訊 有offer
有無人收到polyu speed 27號既interview day既信?
如果我報左4科,27號就in哂4科?
巴絲們如果收到offer會唔會po上fb ig到話自己可以做大學生
見到一個中同收到offer就係咁同人講唔知做乜
巴絲們如果收到offer會唔會po上fb ig到話自己可以做大學生
見到一個中同收到offer就係咁同人講唔知做乜

FB想丁就丁,又唔係連登
OU終於出左interview
OU photo offer god

咩科啊 加油

cinematic and photo嗰科
cie如果係waiting list係咪啫係冇機?

邊科?
開左個BU CIE Top-up degree 情報台 Telegram group
不論係已經有offer既,或者係未有offer而等緊既
都歡迎入黎吹下水,交換下情報,希望見到各位!
Link: t.me/joinchat/AAAAAAsagkbK5tmM3Uc1AA

希望各位幫下手填,雖然未必幫到後人,但比佢地作參考都好

麻煩收到offer既人幫手填填

填Offer
docs.google.com/a/life.hkbu.edu.hk/forms/d/e/1FAIpQLScn8EyCFT2qA6JqYicbNy69qgSTHl2UVV7Y7wTYywNqkCpYeA/viewform

睇返2017~2018收生成績
docs.google.com/spreadsheets/d/1Ipka88DTxamy4tWNQ_V9XYw8a3j2OlCT2wnqH-pCgtI/edit?usp=sharing

我會盡力幫大家keep update. (完sem會sort好唔同institution)

希望多多支持!

邊科?

social policy
3月尾報左health education 到呢家都未有offer好驚
想問如果填左ielts 個分係pending 但係一直都唔交個分,佢會唔會唔派offer 比我

利申:cGPA 2.8x 英文level 2

邊科?

social policy

介唔介意講下gpa幾多 讀緊邊間 讀緊咩科 interview如何
有無人hkbu bcom acct 仲係in progress?

您邊間同幾多CGPA?
Speed 同OU係咪差唔多?
但OU都係local u
Speed學店

您邊間同幾多CGPA?

hkxx 2.9

您邊間同幾多CGPA?

hkcc 2.9

您邊間同幾多CGPA?

hkcc 2.9

我仲要唔係讀account

您邊間同幾多CGPA?

hkcc 2.9

我仲要唔係讀account

頭兩年都係讀fundmental 野... 所以business都係任揀咁濟

但tran faculty就難。。。
如果樹仁yr2同教大 sf yr3應該點簡

教大啦,一個八大仲要yr3,另一個非八大

咪玩喇
一定係教大喇

咪玩喇
一定係教大喇

點解會唸樹仁?
貪學費平?

🤔🤔🤔🤔

Thanks a lot 冇留意係海外top up

😂😂都係你講起,我先下決心搵資料
🤔之前聽到有人話讀bucie tourism degree ,我都以為自己聽錯

巴打邊間cc

Same 報左咩啊 可唔可以分享下

Bu isem都有offer 點解唔要
3月尾報左health education 到呢家都未有offer好驚
想問如果填左ielts 個分係pending 但係一直都唔交個分,佢會唔會唔派offer 比我

利申:cGPA 2.8x 英文level 2

我有fd報bu既時候都係填ielts既成績未出
最後冇up到都有offer

Thanks a lot 冇留意係海外top up

😂😂都係你講起,我先下決心搵資料
🤔之前聽到有人話讀bucie tourism degree ,我都以為自己聽錯

巴打邊間cc

Same 報左咩啊 可唔可以分享下

Bu isem都有offer 點解唔要

前兩個早出過ISEM 但我又無交錢,想博下
點知博到ISEM 即要
有冇人有恒大offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞