[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
應該會即刻hang機變咗404 error
連張紙都冇,變唔到cash即係總身家全部乘以0
地震/停電/斷網=餓死
睇見而家全球都爆得咁勁,遲下可能又爆一波搶購潮,見超市開始返番滴露花王漂白水大貨,入定多D先。
頭先去megabox行Aeon返哂貨,米多到
啱㗎,而家有貨買定多少少,還掂漂白水呢d又擺得,最多慢慢用
我都係咁話,顧掂自己就算,咪撚拖累埋我
外幣都要唱多啲啊,個市咁波動啲錢好易貶值
有D人唔信會有事係好正常既

因為佢地有生之年根本唔會見到呢樣野發生 我地唔同 只要堅持信念 亂世下好好保護自己 總有一日會見到我地想見既野
貿易戰先好笑 小學雞真係以為敷衍下就搞掂 諗住一味靠嚇靠拖靠簽完唔認數 侵侵唔係流架 佢就係知道支共D衰野先可以撚番佢轉頭 一個下馬威就加左關稅先 唔似其他總統慢條斯理慢慢談判又驚影響關係又盛 一招快刀斬亂麻先勒著小學雞條頸 越拖得耐死得越慘 仲有找數先放開隻手 結果支共不出一段時間咪露哂底
要爆唔係一朝一夕既事 總會有起有跌 只要好好享受過程就可以了
脈*
人權法4月開始執行

英美開始同時發功

不過對bno冇任何期待

但如果bno 平權係為左合法拎返香港都叫有少少可能
其實英國佬一早已經醒撚咗,就快歸邊
之前扮未訓醒想食曬兩條水
真心咩
我覺得佢地依家脫左歐想痴中國
時間過得真係好慢
我覺得2021太長遠啦 中間有好多變數 特別係脫歐問題

在英國自己都未顧掂自己之前 都係唔好期望佢地會做到D咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞