[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
之前侵爺咪話將本來俾世衞嘅嗰30億課金擺落CDC個global health security program
做實事既人唔會周圍唱開口牌
例子: 誠哥
係D冇料既先要日日衝出黎E哇鬼叫
例子: 口交部,元秋
Pete Butt都退埋,似係要推Biden 選了Biden選嘅話侵贏硬,Bernie 嘅話都仲叫有少少懸念
我諗唯一變數係疫情
like埋手足d留言
有like + RT ar
好明顯係支共要佢咁講la
4行會成員本周訪美 葉劉:太子站根本無死人
https://lih.kg/1906660

又去鳩up
講到自己好勁咁
人哋肥佬黎直頭見Mike Pence啦
佢哋去見邊個
有冇人知上次葉劉去係見邊個?
美國有利益上既考量 貿易戰中國想用不可抗力走數 WHO就會變成美國最大最無得輸既籌碼

其他國家擺明唔妥架啦 不過大佬美國都未出聲 其他做細既邊敢出聲 梗係食下花生先 如果唔係落錯注咪GG
此地無銀三百両,如果係無死人洗乜特登走去美國講數
可能鹹濕菜都被維尼鍊撚住佢個春袋
所以睇侵侵每次講中国處理疫情處理得好好我就好想笑,擺到明係叫你準時科水唔好走數WHO 某程度上係幫倒忙
其他奶共國家,我理解為為左錢奶到最後一刻,希望佢哋唔係真心奶共,到左歸隊時刻就會企返埋美國嗰邊
一陣唔畀佢哋入境
維尼某程度已經完全得罪曬日/韓/意/法全國
有咩事連俄/北/伊便唔會幫
可惜4月訪日行程照舊
日本仲奶緊
Delay咗到秋天先
有冇人聽祖利安
有集佢上丘品預言D 人既下場
林鄭有一個仔會死
梁美芬要逃去大灣區住, 但畀中共拎鳩晒D錢, 笑到仆街
//【金星伴月】近來日落之後望向西邊,有無見到一粒耀眼嘅星喺月亮附近出現呢?嗰粒其實係 #金星 呀!

金星係夜空中亮度僅次於月亮嘅星體,喺古代又稱為 #太白、#啟明(清晨時見到)與 #長庚(黃昏時見到)。金星嘅大細同地球差唔多,所以另一外號叫做地球嘅姊妹星。

未來一兩個月只要天色良好,日落後不妨望向西方,睇吓見唔見到金星出現吖😄。// 天文台 FB

太白星都出現埋啦 死未呀共產黨
經濟週期d friend
邊一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞