[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
lm
邊度無,復活節檔
你肯定復活節可以搞得掂?
而家做出口防疫產品班官又fatfat
所以要收割
用人命換外匯
美國呢家爆發緊會唔會認唔住打中國
依家風頭火勢 侵侵唔會亂黎既 今年仲係大選年 連任之後先黎料都未遲
對侵侵黎講 多一事不如少一事 只要肺炎無大爆發就算 反正美國咩都唔做支那都有可能會自爆
難啲囉 歐洲先爆發緊 trump又好似好睇少隻病毒
美國如果有啲信政府 咁就
就算即日冇哂確診,都要4月先見分曉。
到時4月復工都趕唔到復活節檔期啦。
依家係自保時候
其實侵侵啲嘢係要掉轉嚟睇,好似燒山咁
而家經濟咁差復活節都未必刺激到個消費
首先 就算今日開工都絕對無可能趕得切復活節個期 原料 人手 物流全部都跟唔上

再者 支那都無復活節假
老實講 如果美國都搞唔掂 成個地球除左台灣之外我真係諗唔到邊度會搞得掂

再講美國爆支那絕對唔會好過 正確D講係全世界都唔會好過 只係支那 越南 印尼果D會更慘 美國大爆發經濟大衰退 製造業果批無左美國既單基本可以執咁一半
侵侵睇少唔緊要,負責嘅pence唔睇少就得
佢啲醫療政策
狂隆d 野 愈吹愈大

都無邊樣真

反而 玄武王道 d 預視 幾得意
偏向全民勇武 全民醒覺路線

但之前有d prediction 都有實現
例如病毒變種
唔好忘記當年大蕭條,美國經濟崩潰之後德國日本點一齊出事
都係果句 我唔係要美國好 而係要中共亡 香港獨立
支那人同中共今次一定百份之百會出事,首先隻武漢肺炎已經變種,松鼠狗受感染同埋有患者變成腦炎,咁未來出現心肌炎或因變種冠狀病毒侵犯而產生嘅器官炎症/衰竭就會越來越多。

腦炎對于兒童嚟講都係高度致命,肺炎就針對長期病患者/老人家,咁心肌炎呢類就target班年青/中年,人類滅絕計劃開始

而家熊仔為咗面子工程同保經濟,強行復工,病毒變種同傳染機會擴大,全世界又開始搶物資,大陸部分物資亦開始進行配給去限制購買數量,其實支爆劇本已經進入第三階段,只係差班軍二代子孫中毒病死,到時就群雄(紅)兵變㗎啦。

大家入定主糧,食住花生睇下半年枱大戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞