[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
四川係盆地,周圍都係山
羅斯福號今個禮拜仲會去越南訪問
整個B-52編隊同佢慢慢玩
支那今次真係四面楚歌,契哥同金仔又唔蘇佢,得返巴基躝癱可能會幫手
當時冇路同爛地就話打唔到,依加咁多公路
仲有高鐵呢
鐡路係重點目標一定被人炸到仆街,冇咩機會用到
2月中先向接近台灣巴士海峽行過
當一開戰呢D問題好快會解決
巴基斯坦努力對付蝗蟲中 得鬼閒理支那
伊朗就疫情大爆發
俄羅斯想隊爆支那添 支那咁搞一搞D石油跌到呀媽都唔認得
金仔自身難保 只要有一單 成個北韓玩完
D非洲國家仔就算吧啦
非洲嗰班nigger借啲長矛啊弓箭俾支那幫手囉,不過遠水都救唔到近火

俄佬應該好想借啲二食左東北三省作為支那人播毒嘅賠償,金仔而家都好似都有三千宗確診,冇啦支那今舖真係眾叛親離
巴打唔使擔心
唔只你一個好多人都離題
我都有諗過叫大家集中返
但又諗諗吓可能有蝴蝶效應
係今日講嘅一句令到之後嘅某啲事情發生
好似睇返第一個post 2019年7月睇到十災呢個topic
果時間之前都好似冇乜人睇過呢個point
但你睇吓而家個個媒體連啲報紙都係咁報
大家最終嘅希望都係支爆
去到目的地任何方法都冇所謂
可能你今日睇到嘅某啲嘢就已經係語言嘅其中一部份
當有個地方大家探討下維持熱度
真係有事發生嘅照樣喺呢度share咪得囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞