[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
等多兩三日睇埋超級星期二個結果再分析都未遲
非洲佬 一百幾十萬夠買起佢有突 唔駛揸佢春袋佢都會自動埋黎做狗
以疫情黎講 根本無一個國家可以獨善其身 就連美國同歐洲都如臨大敵 因為實在太多不確定性 而且傳染速度驚人 爆起上黎根本唔會有任何一個醫療系統可以承受到 台灣依家反共封關都捱得好辛苦先勉強守得住 所以就算一個國家幾奶共都唔會幫到佢
唔記得日期
但你去playlist睇
大約標題係講 賣港既人既下場
我覺得佢地師傅又未去到燈
唔講國運 講個人應該幾準

果集有講好多人,平時覺得仆街果d又未去到仆街

不過死唔死林鄭下場都仆硬街
一冇特首做退下來果陣
屋企人都唔理佢
先唔講兩個仔佢老公都唔會理佢先
而家諗番轉頭林兆波可能真係有話過林鄭係千古罪人
到時支那草民組成海盜,好似張保仔咁專劫班貪官土豪就正啦
大家想像下: 成班二世祖攪船P時俾海盜劫船,所有人俾海盜綁起晒。男既劫財女既劫色,一大班比堅尼囡囡任人魚肉既場面,何其壯觀。
呢樣肯定要啦
桑德斯?
強國人好鍾意拍扑野片
仲開放過香港
祖利安
Benny 聽下佢吹水就算
反而J師傅堅好多
黃昏後西邊成日都見到金星

反而上年11月下旬金木合月 poly打到仆街
J師傅講八字, 有D理論係到冇咁易炒車
邊次炒車?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞