[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
之前睇話3月17會全民勇武
睇黎未有咁快

lm維尼中肺炎死
淩晨青衣火災,會唔會有後遺症
http://news.now.com/home/local/player?newsId=383678

【Now新聞台】青衣一個回收場凌晨發生火警,濃煙飄散至西九及港島東一帶,消防處另外接獲約四十宗善意虛報的火警報案。

起火的回收場火勢一度非常猛烈,大量濃煙直捲半空。

現場是青強路19號近油庫一個回收場,凌晨約零時三十分,一堆存放在空地的建築廢料發生火警,消防員到場後架起雲梯向火場灌救,約個半小時後救熄火警。

期間懷疑火警引起的燒焦味隨風飄到西九及港島東一帶,消防處先後接獲區內居民約四十宗火警報案,經消防員到場調查後,大部分列作善意虛報處理,有關回收場的起火原因仍有待調查。
邊忽大單
有冇人覺得CIA暗中查緊被自殺既事?
請問有冇預言講到11月美國大選?
好怕侵連任唔到
純9up開放討論
兩宋:
皇帝去了武漢,可以有各種解讀。

從控制疫情的角度,說明疫情開始真正可控了。

我知道很多人都巴望著疫情在中國二次大爆發,都不願相信🦠就這麼開始走衰,但事實可能會讓大家失望。三月最多有點反覆,大爆發是不可能的,而且會確認拐點。

對於疫情在中國和全世界的發展趨勢,維持如下判斷不變。
疫情在中國和世界的發展,我覺得:

在中國,三月會有反覆,但也會確認拐點。四月趨勢向下,五月基本消停,但後續負面影響巨大。

在世界,時間點會比中國晚一個月左右,三四月是最艱難的時期,猶如中國的二三月,但不會對世界經濟和民生造成太大影響。

也許和很多人的看法不一樣,僅供參考。

唔通武肺真係前菜?
竟然係咁?
【突發】仲唔仲記得五大訴求有獨立調查?「英國國會獨立調查」要人!
https://lih.kg/1918848
唔奇呀,支那舉國之力要控制一定得
全世界先岩岩開始
四月真係停到
單新聞配埋下面個廣告笑死
影帝
其實點解咁驚依家跌市咪選前2個月起返
其實係人都知係蟈國同俄羅斯玩嘢
萬一個市唔升
一個順水推舟收佢皮

加上侵應該計好曬
用7-8個月托翻個市
又要去又要驚,呢個撚屌唔死都冇用
人心難測
選舉真係好難預計
預言界有燈神朱閪神棍

話侵侵連任唔到

神棍朱閪里諾過往戰績
-香港2017有普選
-品客做特首
-香港中環發生7級地震
-韓國魚成為台灣總統

仲話武漢肺炎係自然演化出黎非人為修改
邊個嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞