[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
我覺得同空氣傳播冇乜分別 支那有案例係接觸3秒就確診左 同埋到而家仲未搵到傳播鏈同點解3秒就中 呢樣先係最恐怖
貨幣政策長遠一定係加密貨幣,支共控制哂個流向,不過等唔等到呢一日就唔知
Btw 尋晚潮聯依單會唔會都係黃藍合一抗爭其中一步?
黑社會內部糾紛
支那啲貨幣加密咗等於冇加密到
所以唱美金係對自己財產嘅一種保障,不過難保到時港共會唔會又用緊急法強行沒收民間所有外幣…
又想強姦小市民d財產 成個共產黨咁
佢真係咁做嘅話就真係黃藍connect,個個一齊同佢死過
我睇定多小小 有需要卡撳d錢出嚟
藍屍基本上針唔到肉唔知痛,當佢地辛苦咗大半世搵返嚟啲錢全部變哂廢紙分分鐘個個拎住把菜刀衝入禮賓府斬鳩柒鵝
脫完要變廢紙先得,如果到時話1對1冥幣,D藍屍咪又係無事發生
其實可能第二度中招都唔奇,用手掂過附有病毒既物件最有可能
識玩既一早轉哂離岸啦
邊到有離岸户口可以開 唔係要有外國地址證明先開得?
下,財經台由上年7,8月已經講緊啦
岩岩 google 過 香港開離岸最小都要20萬 cash 好d就100萬 經証卷公司開都要 20000美金up 1個岩岩出嚟做野概後生仔表示冇咁多錢
多得支那自己啲人禍啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞