[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
點解2020 一開始 一日過得慢過一日
1月2月 好似慢到過左半年咁
而家仲要等多一個月先有轉機 呢排d popo係咁大圍捕唉
如果畀著我係聯合國啲人都廢事喺當時回應佢啦
明知佢癲嘅,梗係由佢講完即刻請佢走
上年呢個時候
好多人學西dorsi 深圳吃喝玩樂
我搭地鐵仲聽到有大學生撩佢個fd上去
唔同人都講話四月會有大事發生,唔知係咩事呢。
我都試過行過聽到啲阿嬸吹水
話佢好鍾意珠海個唔知咩主題樂園好正啊咁
但係接住即刻話:「而家唔會去啦,深圳都唔敢啦,仲敢去咩」

有時啲嘢真係好神奇
舊年雖然我都估支國會經濟下行
但係主要原因都係因為美國制裁
估支國經濟會慢慢差,即係支爆軟著陸
勢都估唔到年尾竟然一個病毒爆出嚟
搞到2020年經濟連「慢慢」變差呢支歌仔都無得唱
之前其實有冇人預言過會爆武漢肺炎?

冇既話其他野都真係9UP WO,
咁大件事都冇人預測到
兩宋有講過農曆新年左右爆傳染病。當初大家以為肺鼠疫,結果…
可能肺鼠疫先係主菜
唔止病毒,仲有蝗災+秋行軍蟲同埋甲型肝炎,呢啲嘢全部都加速咗支爆嘅速度,支那自此不復往日咁牙刷刷嘅得戚樣(雖然阿爽都仲嘴炮下話美國喺衞生問題上唱衰支那)
完全係世界政治社會結構再重整
從2工造成第二波國內爆發, 支那崩潰?
台海/南海/中東戰爭?

鳩估
維尼去左武漢
冇圖冇真相,佢吹到小學雞上太空都得啦
一陣可能又係隔住個mon黎視察
之前睇到好多人話3月出事 之後又變左4月
三月重有三分二未過,都值得期待㗎。估應該會係武漢肺炎第二輪爆發
河北化工廠又爆炸
啲廠一話要開工就爆炸
之前又話3月10 香港有大單野發生
大單野係6,7月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞