[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
有感呢輪黃絲全面受壓驅使我好好想想術數上的種種,
卯月之氣
近來新聞媒體受打擊,Youtube黃標cut黃色youtuber廣告收入,而國家級計劃藍絲KOL100蒸蒸日上、以投訴頭條新聞作誘因,最後強行將港台節目完全抽出TVB時段,而TVB受惠武漢肺炎市民不外出,收視大報捷,還有拘捕肥佬黎,大陸3月1日後所有訊息根本性要一面唱好,這個月是卯月政府強勢之月,只好提醒大家小心為上.

不過術數上特府越強會越對其上司不利,而且會有令其上司解決不到的事件發生.其一推測,BNO平權將利於特府而致大陸於失利的局面.
來月庚辰,地支半合,
滴天髓:「出門要向天涯遊,何似裙釵恣意留」,
特府既失去卯月助力,亦因上司已受困,連失天時人和,可以預計辰月(4月4日打後),特府在卯月的強勢順利會突然逆轉,推斷此時會發生關鍵事件,令立夏之時,團結埋親共人士,為庚子地火明夷,在歷史上留下重要註解。
龍櫻巴

一個月好快,起碼我覺得3月快過2月
好多占星同卜卦都話香港會大變
政治上會有為香港人接受嘅管治勢力出現
一個講我唔信
但幾個都係咁講反而好期待香港嘅2020年
追呢個po望到咁多個預測,印象中咁多個都話今年香港會大變,有啲係好隱晦講政權嘅更替,甚至有啲更explicit嘅講中國將會失去香港

希望真係承大家貴言
就算有預言都要靠人力要推動嘅,大家坐定定食花生係唔會改變到咩事
不過上年六月以來呢個蝴蝶效應已經大到唔係大家預計之內,有時諗返郭文貴話今年6月4號會係中共政權更替未必係天方夜譚
上年64佢出呢段片嘅時候我都仲覺得佢係9up,但你睇返而家真係愈來愈似
每次都仲話有一個月
今個月過得比2月快好多,話咁快10日
其實係咪有人操縱住我地D時間,eg 2010-2019比2000-2009過得快好多
我2月都要返工
樓上講得啱,呢個月嘅政府真係好強勢
https://news.now.com/mobile/local/player?newsId=383634
警務處派代表到聯合國 指爭取訴求人士刻意污名化警隊
庚子得多數 high high. 因為上一年就係豬 + 9
咁講真舊年呢個時候都未爆反送中嘅,舊年呢個時候好多香港人都仲係做緊隻港豬,去到六月嘅時候就嚟料令到好多人覺醒,我會話去到某個timing point就會有野發生,好似一個劇本入面嘅情節咁
2月本來開始返工,但因為武漢肺炎被人叫唔洗返住
以前就話支那收買晒聯合國高層做中共狗,而家一嚟支那無錢,二嚟一個病毒搞到全世界視支那為麻煩製造者
喺啲黑狗背後撐腰嘅勢力已經弱化咗

錢唔夠揞住人哋良心嘅時候
佢哋呢種強勢喺外國啲人睇嚟只會更加固定「香港進入咗軍警時代」嘅印象
愈描愈黑
有睇過d片都知哂事
一月:World war III
二月:Coronavirus Pandemic
三月:21st-century Great Depression
我buy劉仲敬大洪水理論同諸夏分治
但好奇佢點預測係選舉後
(佢預測時未有武肺大爆發)
因為選舉係重要節點?
great depression未必有
deglobalisation我就覺大機會
個個國家明白不能依附支那生產物資
同時要解決全球化一直留落既問題
去工業化淘空社會
本國勞動者失業
被人揸住春袋等
係死亡 手足呀
好在我係7入左堆 戈時個post有 ching 話唔好入
但係個心仲係好擔心d手足 上邊有個post話爽公暗示係死路 同埋唔會有人再幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞