[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
更甚係就算出到所謂賢王(其實賢王喺現實係唔存在,個概念同神差唔多),都唔會確保下一任都係。一日冇一個民主調節機制一日個國家覆滅只係時間問題
有事就鍾無艷,無事就夏迎春,係人都知支那乜柒都唔掂啦
其實啟示錄同推背圖依兩句有無關連:
「有一軍人身帶弓,只言我是翁。」
「看哪,有一匹馬,騎在馬上的拿著弓,並有冠冕賜給他」

同埋, 啟示錄既白馬本身同瘟疫+冠冕有關
之前見過人問冠冕同冠狀病毒有無關係, 我都想知:
「冠狀病毒在電子顯微鏡下呈球狀或橢圓形,上有規則排列的囊狀膠原纖維突,形似皇冠狀,因此得名。」
如果你係純探討歷史都可以;但如果你係為現代行帝制辯護、覺得跟啲所謂聖賢書係可行㗎話你呢個思維只會不斷重覆呢二千年嚟嘅苦難
因為班皇帝係經歷過切身之痛,上過戰場,叫做冇咁離地

中間堆離地皇帝根本唔知出面世界係點
支那自己都漏口風12月尾1月頭已經有人傳人,仲要3000幾醫護中左招啦,王廣發條仆街仲話可防可控,所以美帝講明病毒源於武漢,唔比你偷雞。
冇計,其實好多皇帝幾歲就繼位,然後2x到就死根本就連教既機會都冇
冇追個post一排,做咩個個不停想自我實現打仗嘅預言全球經濟衰退唔係未試過,就算1929年果次都要有一戰搞出嚟嘅凡爾賽條約+希特拉,再連埋天時地利磨左幾年先打得成,而家最大獲係肺炎,至於油價,俄佬同沙地都頂唔到好耐,遲早都要講掂數縮手,係睇肺炎幾時搞掂,之後先係重頭戲
突然殺出武肺呢單野絕對加速美國同支那脫勾,再升高同台灣合作關係,除非支那內部有人同美帝有deal,獻上雜雜人頭政治改革換取不亡黨

領先吃螃蟹的人=>「也要預防甲肝感染」,暫時不要吃海鮮

睇番
我係轉貼嗰個,我search 領先食螃蟹點解,原來中國用依個嚟形容第一堆做某件事嘅人,因為就好似蟹咁核突,都有第一個人夠膽試,發現美味

我估佢依句係講第一堆反抗嘅中國人會被鎮壓
好多中興既皇帝其實都有番咁上下大先繼位,可能做太子比較長所以會接觸到出面
第一段已經寫到好白咁,有大事發生世人見證呢件事
同埋第二段震動再加大雨,會唔會係地震同埋有海嘯呢
咁係因為個國家已經畀外族打到仆街
件大事指瘟疫?
歷史轉折,同埋好多人會退場,點睇都似改朝換代
標普500指數跌7%,觸發第一層熔斷機制,暫停交易15分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞