[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
支爆既話 我地 點樣奪得話語權
同埋點樣保住香港即外匯資產
你知啦 香港咁多賣國賊 同埋一班黑警
佢地一定會脅持住香港所有野
就算我地有過半既議會議席都無用
所以點樣可以保住香港先係一個大問題
支爆個政府變左冇認受性/非法,到時英美即刻出手啦,佢地有大量利益在香港,駛驚黑警咩,唔好諗到黑警咁勁啦
狂隆吹到地震同開燈有關,又巧合地昨天北京又有淺地震
又話咩中南海塌陷
我當然想
但有無咁癲

我淨係想香港做番香港

屌真係好似玩緊瘟疫公司真人版咁
驚黑警不如驚老解仲好
真係要睇美國點
班後生日日畀人打壓
真係仲未見到曙光

到底樓上會頂到幾耐

btw 杜指又跌 800
港股又可以頂幾耐
頭先睇有線,習維尼又話要今年之內實現農村社會完全脫貧,真係難以想像跟著落嚟支那會有咩野發生
睇兩宋遺風真係睇到我濕晒
梵蒂岡有人中武肺
我記得之前有預言話現任教宗係末代教宗
第二次衝擊地球都無咗一半人口啦
油價跌左7%......俄佬應該就黎激到心臟病發恐怕之後佢地會出更多陰招撚支那

1. 油組希望莫斯科減產但係被拒絕 代表俄羅斯好需要靠石油去賺取收入 依家油價大跌 佢減產又死(價升但係賣少好多油 收入跌) 唔減都死(國際油價跌到仆直)
2. 俄羅斯封9支那人 即係話佢地其實都好認同係支那搞個病毒出黎

由此推斷 如果俄羅斯經濟大衰退 好大可能會將個責任歸咎於支那 遲D支那有咩事 俄佬幾乎肯定唔會幫手 仲會踩多兩腳添
會唔會係現代版啟蒙運動 隻病毒等於現代黑死病 當年就係黑死病之後宗教影響力大减 人民唔再受宗教主導 開始走近科學
又講下美國 今年係大選年 侵侵要爭取連任 佢為求連任心裡肯定有一番盤算

1. 佢要知道民主黨最後派邊個出黎選先 因為唔同人要用唔同策略 拜登同桑德斯實在太兩極
2. 依家風頭火勢 侵侵如果唔理疫情再高調搞貿易戰就需要冒更大既國內政治風險
3. 太早將所有野爆哂出黎 遲D既爆點就會無咁高 價值不能同日而語

所以我推測侵侵應該收埋好多爆料 會在大選白熱化既時候 拋個震撼彈出黎 特別如果民主黨係拜登去選 侵侵可以話好多野都係支那搞出黎 再狂踩拜登奶共 大搞美國反支民族主義 到時民主黨就騎虎難下

始終選舉=戰爭 到最後都係一場博弈而已

以上純粹個人見解 歡迎討論
本身都無乜架啦 所以佢地咪好依賴出口石油囉
依家石油跌到咁咪即係連僅有少量可以支撐經濟既救命稻草都壓爆埋
花地瑪預言
我做咗30年人
每一代嘅教宗
都會被預言話係最後一任教宗
所謂末代教宗唔係其他預言
係refer緊800幾年前中世紀寫嘅教宗預言
https://zh.m.wikipedia.org/wiki/教宗預言
開燈聚會10 趕狗入窮巷
我說,「地堡設計十分簡單,只是地下幾百呎深處的堅固混凝土建築物,能夠抵受常規炸彈攻擊和空中爆炸核彈。地震是地堡煞星,因為幾百呎地底的建築物無論如何堅固都無法抵受巨大地層移動和升降,必定崩塌,將所有人活埋在裡面。因此,對付地堡的最佳武器是地震彈。」
開燈使者,「在北京搞兵變,扔幾枚手榴彈,豬頭習立即拉著親信夾著尾巴逃進地堡將幾呎厚鋼門關起來鎖死。我們立即發射太空鋼珠引發北京大地震。豬頭習和親信被活埋在地堡之內,中共中央權力真空又遇上政變兵變,國家多災多難,權鬥必然出現。軍閥割據,內戰爆發,中共政權崩潰。」
我說,「中國沒有共產黨政權,共產黨員全部抓出來文革式批鬥,全部被折磨致死。剃人頭者,人亦剃其頭。豬頭習死了,林賤也活不久。血債血償,拿林賤出來血祭義士英靈。天滅中共,光復香港。」
開燈使者到酒櫃拿瓶陳件佳釀和酒杯出來,斟了三杯酒,「狂隆,預祝中共港共死清光。」
我們拿起酒杯,開心地碰杯然後品嚐香醇美酒。開燈使者揚手示意莎蓮娜過來喝酒。
莎蓮娜拿起酒杯冷淡地說,「不是潑你們冷水,豬頭習早就帶著親信逃到杭州去了。即使將整個北京震成廢墟,只是建築物倒下,中共高層一個都不會被活埋,中共港共也不會倒台。」
開燈使者,「媽的,中共大難臨頭,豬頭習竟然帶著親信逃到杭州避險。他知道我們在北京搞大地震。一定有人走漏風聲。我要親手將這個口疏畜生的舌頭割下來。」
莎蓮娜將開信刀遞給開燈使者,然後指指我,「口疏的畜生在你身邊。」
我噴出咀裡美酒,「差點嗆死我耶。我沒有走漏風聲。只是閒來無事,寫些科幻貼文,叫甚麼開燈聚會,談談開燈會的北京大地震搞作罷了。」
開燈使者在我面前揮動開信刀,「寫科幻小說怎會用開燈會在北京搞大地震作為題材? 寫別的科幻故事不行嗎? 」
我說,「我也想寫別的科幻故事,可惜我的想像力差,創作力不足。」
莎蓮娜,「沒有創作力為何要寫作? 沒有別的工作可以做嗎? 」
我說,「少管我的私事。」
莎蓮娜,「你寫開燈會地震搞作就不是你私事,對嗎? 」
我說,「開燈會搞地震探測華北斷層,一星期之內,河北省唐山市、江蘇省南京市和北京先後發生2級和3級地震。即使豬頭習是人頭豬腦也知道有人搞北京大地震對付他。豬頭習當然及早逃命,你們怎可以怪責我走漏風聲? 」
開燈使者,「不要吵了。我們還有辦法將豬頭習迫回北京受死。這次不要走漏風聲,壞我大事。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞