[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
2月29 日 係咪又係流料
似係
見巴打有睇兩宋遺風
對於佢既支爆觀點有啲樂觀
唔知係支爆講左好耐
除左郭生講左
有位人士仲話二月會滅共

即係咁
我唔介意佢地分析或有睇法
但咁樣畀d 假希望人
想點?
呢樣會嚴重打擊士氣

有點灰
從好多小道消息睇中共已經係走緊下坡,睇下跌得幾快咁解
我個人係審慎樂觀,唔會盡信佢哋嘅預言,都要同其他新聞對比下嘅
俾雨革個華夏正道仲撚唔夠咩
有冇人會覺得中共好似柏林圍牆咁
係冇先兆下冇啦啦倒下
有illuminati 同 freemason 做野大家信唔信
點解大家都食花生覺得比俄佬食東北係樂見既事
我都好想支那解體 根本係反人類 地球毒瘤癌細胞 ,但俄羅斯都唔係好得過支那幾多,如果真係食東北,美國佬會唔出聲咩 更何況之前容共對抗蘇聯 ,養大左支那,依家又聯俄滅共,比俄佬攞左東北又會變數,到最後其實有咩分別

利申 乜都唔識
俄佬已經同美國講好數

東北唔係淨係俄佬食哂,要同日本瓜分
留名,希望我哋捱得過支爆
日本心諗冇啦啦又多噠地方
不過咪又係好似沖繩咁比美軍守
成日覺得沖繩其實係割左比美國
佢d 野都唔知真定假
好似撚緊人
真的話
好心唔好將香港人感情咁利用
我覺得信唔信都好,自己都要有批判分折能力去培養同判斷自己國際視野,而唔係就咁相信一個機構運作緊,咁同啲信徒盲目相信一個宗教有咩分別
都係果句 天災好難支爆 要支爆主因都係人禍
有時唔一定大地震 斷三峽先支爆 可能一個小小既颱風 落場稍為大D既雨都可以支爆

結論︰支唔支爆取決於班狗官既弱智程度
PS 地震死極咪十萬個人 對冷血既支共黎講根本WFC 倒不如期望小學雞強行復工過一排肺炎二次全囯大爆發好過
不過不認還不認,由反送中開始到而家,的確發生好多回力鏢事件,你話係天意又好背後有人做野又好,anyway keep住做到咩就做,反共是大勢
因為好多人期待緊既野正在慢慢發生

好似番工番學咁 臨落堂 / 收工之前既半個鐘係特別漫長
都唔係小道消息既 客觀事實黎講的確係越黎越差

預言既野 個人覺得睇下無壞 信不信由你 在悲傷中懷著一個可能會實現既夢想 總比睇唔見光明既黑暗來得好 當然希望夢想成真啦
預言呢加野
某程度上都係俾個希望大家
正如你日日嗌黑警死全家一樣
態度正確
千祈唔好因為黎明前嘅黑暗犧牲自己
留返條命先可以睇到佢仆街嗰一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞