[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈8 之 武漢肺炎阿力cool

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
你話啲蝗咬得死人我都信
呢段咩嚟?
啟示錄
其實有時諗其他國家發生呢啲事會唔會去到爆既程度
一切根源都係人既問題 制度既問題
中共以為自己好成功 無民主一樣得
成個國家都唔正常 無邏輯
一步一步咁錯落去
見上邊個post有人話香港16號解封
唔奇
柒婆緊跟支那路線
莫非定律

莫非定律(英語:Murphy's Law),又譯為摩菲定律,具體內容是「凡是可能出錯的事就一定會出錯」,指的是任何一個事件,只要具有大於零的機率,就可確定它終有一天會發生。莫非定律的原句是:如果有兩種或兩種以上的方式去做某件事情,而其中一種選擇方式將導致災難,則必定有人會做出這種選擇。

有時候凝住會發生一件事 件事唔知點解就會發生

當大家都凝住會支爆 咁支爆就會發生
其實都可以理解為吸引力法則
神仙大概兩星期前話寒流會帶啲病毒落黎香港
,重叫人嗰日唔好出街同鎖好哂啲窗,唔知未來幾日感染數字會唔會急增呢?
醫管局話月尾可以維持係140宗下
有政府 唔驚
神仙:有相關估算, 不過是整個廣東省 & 香港一個估算, 由於不想引起恐慌我是不會透露有關數字, 但我可以話香港數字唔高, 這可能與昨日和今早下了幾場大雨有關.
呢個咪係能力唔夠嘅悲哀,要用犧牲自由去換取戰鬥力
講台灣錯哂啦

條友只係一個支持大一統
華夏文明輻射世界取代美國既廢老
人類大部分歷史都係 獨裁者既歷史
加埋都比唔上美國貢獻

民主好撚差 不過獨裁一定更差姐
其實獨裁係出唔到賢王
新加坡?
有是但一個係癲嘅就死得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞