[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (20)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
我估打黑童
究竟會唔會出現黑玉斷續膏醫番殘疾
D
A
sleep is for the weak?

BTW CACDA
A
最後大家都好似無諗住拎返九斷劍
無訓
玩咗成日血咒之城
啱啱過唔到吸血鬼先熄game
C
屋企寬頻壞左想打mh都打唔到 打上pccw.又話肺炎冇人番工
咁仲要有埋還原靚靚拳先可以醫返哂
毒撚玩開單機game
係得隻GTA5本身包埋線上
神醫可能有計呢
九半正式截龍 A勝
睇下飛來飛去巴會唔會轉票改變世界
A
多左個A我一直截龍算
A勝
神醫:
結果最後嚟嘅係少芸
反正都有䄂劍
有埋中國兄弟會都好正常
而且要比人告前面d武俠嘢都夠樓豬坐過世唔差多個ubisoft
Mean but true
話說編年史我無玩
其實幾好玩
因為洗程唔洗照顧歷代正傳個空洞嘅openworld
內容全部都係戲肉
同埋真係真刺客唔係舊世代無雙/新世代等級RPG
我玩得好跳代數 2>4>叛變>大革命 (大革命中左大伏之後無玩)
我有玩2>兄弟會>啟示錄>3>4>自由使命>自由吶喊>編年史>奧賽德
可能今年暑假等起源跌到80% off會入

大bug命有但入唔到game原因不明
---A---

為免節外生枝,我決定在日出之前回到房間,同時我也把素雪抱回了她房間前,以免她生疑。

回到房間以後,我只是閉上眼開始休息,腦中不禁想了林林總總的東西…

我回想轉生以來的這段日子,到我找回記憶後的日子…
我又想到明早的大戰…而我又有遇過這麼的一場戰鬥嗎?明天在兩派的戰鬥當中,我又該身處一個怎樣的位置?
當然還有一件讓我最為在意的事…李羽,這號人物到底是甚麼人?一直以來我所聽聞的「傳說」,那無人可比的實力…
武聖李羽,這是真實存在的人嗎?而身懷北冥神功的我,又真的可以對抗他嗎?
這一晚,我睡得不太安穩…淡淡的晨曦之光從窗外透射進來,同時也意味著真正的開戰時刻,已經近在眉睫了。
我張開了眼看著房頂,依舊想著接下來的事…

「啪嗒。」
我往門外一看,湘兒又捧著了臉盆跟早飯進來了。
「欸,仁甲公子怎麼今天這樣早?」湘兒問道。

A. 說出睡得不好 與自己對大戰的擔憂
B. 只說睡得不好
C. 敷衍過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞