[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (20)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
又係喎 又大把自己友係到 唔怕比鐵廢老打 提議 D.斬曬5肢 再吸剩少少內功留佢條命

唔受就keep住A
A
係斬曬 等佢冇得好似殘疾咁靠輪椅打交
白老的手法除了快之外,還帶著一股暗勁,就像能夠引導暗器的飛行路徑一樣。

睇黎白老應該係碌ling高手
B
岳撚最近做乜咁積極搶出場費
係咪有陰謀
岳撚係樓豬強調左幾次話係「正人君子」既人黎
路叔仲要係佢同零男面前自爆過弱點
我覺得四大勢力入面最少都要有個內奸先連到戲
本身估偽娘點知唔係
岳撚就奇奇怪怪咁但因為佢最親密嘅肉便器偽娘唔係令佢係嘅機會減少咗
可能又只係樓豬狀態唔好
派零男去其他堂同武斌餘黨傾謀反大事
之後武豪死埋 路叔就焗住同李羽隻抽
鐵廢老打暈放左零男 唔代表零男唔係鬼喎
仲有係青城果班反骨羽墨垃圾加入左絕扇門 明國勢力根本大把鬼
係呀
果時有句描越話路叔好驚訝偽娘打唔贏搞到偽娘一𣊬間勁鬼
但千面人女扮男扮女果時咪柒咗以為佢地有路
正常間諜見返自己人應該進行情報交換
但明顯偽娘同鐵廢老乜都冇交流所以千面人就柒咗
當然仲有個解法嘅
睇返前文羽墨同不良人唐門面和心不和
有d人可以係不良人/唐門間諜而冇同羽墨共享
A
咁廢吸黎都冇用
初期設定係同武豪隻抽有機會贏既人黎
唔想再有手足被黑警自殺?用呢4個apps!
https://lih.kg/1864933

借個位嚟

請大家幫手正評,lm,避免沉底

你upload相之前鏟咗metadata未?
唔係0%就係有機會㗎啦
俾你講一講又真係幾似係鬼
講錯 跟番樓豬字眼係「當今江湖上能夠跟武豪打個平手的五人」
比路仔吸完廢左幾成啦 仲打乜鳩
可能自老三十年前俗名係叫李尋歡
明明吸左幾秒就比墨瑯阻住左
幾時有講唔記得左
此時我也有點疑惑地再問道「倒是有…剛剛冷血哥你提起過,當今江湖上能夠跟武豪打個平手的五人,到底是那五個?」
冷血思考了片刻便答道「若只論單打獨鬥,以及江湖中人所共知的高手,只有傳說中的武聖李羽,暗器第一高手解白…不過這兩人都已經失蹤好一段時間了。除了他們,世叔自然也佔一位,不過世叔年事已高,恐怕也未必能跟武豪打太長時間。」
「這才三個人…?」我再問道。
冷血續說道「還有那個唐門之主,好像是叫唐複的,傳聞中他練成了一身邪門內功,以毒代血,不過江湖上真正見過他的人,就真的寥寥可數了。最後那個人是萬劍門的一代大弟子,名叫安修德,不過已經不在人間了。」
大概係打木人陣前後
A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞