睇完套乜代宗師

1001 回覆
2807 Like 310 Dislike
講緊個風向呀
你有冇見到出面好多人講去救黃店呀
人地為左場運動 少生意
顧全大體 唔上黎r人
真係有人去撐就唔撚洗執啦
賀歲片係垃圾架啦 但唔好埋末左港產片ma
上面人班屌我吹風乜乜柒柒5毛 我理撚得佢
我又無叫人唔好入埸睇 只係叫大家等睇優先場嗰班人
睇完講返影評 再考慮值唔值得入場睇 為大家好
你係咁吹風叫人睇呢套 我覺得係垃圾既電影
我除左真心希望你入埸欣賞 又唔會唔比你入埸支持既
只係想講有好多好黃好本土既電影好唔撚抵啫 屌
唔會睇呢套垃圾
要攞舊屎黎比都知咩料啦
睇預告都feel到陣柒味,好撚尷尬
屌你 買就唔好浪費啦 入埸睇下ma
行動唔係二選一

但資源係有限 即係錢
將啲錢拎去撐一間(無謂嘢)
就意味住你撐第二間嘅資本少咗

你諗下愈多人去撐啲優先度唔高嘅地方會有咩後果
其實睇個名就已經冇興趣
預左係呢啲質素
睇都係浪費自己時間
根本就係諗住大陸上
只係批唔到咁解
呢個真 bob叔都好笑過佢
如果黃子華公開講句「反對警暴,五大訴求,缺一不可」我就信佢係黃
你張飛尾呢 冇相證柒頭
車 我又無自己好高級 係佢自己擺自己出黎柒姐ma
其實今次輸佢咪由佢 黎緊大把真黃港產電影上啦 不過係唔係黃子華就小咗班人會打卡就得
不過見你講 撐多幾間都仲得

一定大把錢
得罪哂
支持
唔洗
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
hi ee人
都講埋 唔係本土
#1 成班大陸人樣茄哩啡 想作嘔
請各位「支持本土電影」撚支持本土電影

https://lihkg.com/thread/1831328/page/1
同意 我就唔會晒d無謂錢去睇黃子華 等其他真黃電影上先去支持下
鬼唔知好多出名嘅戲都係依兩條友拍
以前啊ma 依家呢
兩條預告都好似TVB節目巡禮,都預咗入去食屎
呢篇詳盡D ma
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞