睇完套乜代宗師

1001 回覆
2807 Like 310 Dislike
有冇黃戲院呀冇我咩片都唔睇了
但我就係否定你呢樣野
我捐開5000就5000
唔會因為用左100蚊睇套戲就捐4900
你覺得你用多100蚊就會對手足貢獻少100蚊嘅
咁你咪唔好睇
其實上左首映,行內人好多勁彈,
不過見黃子華費事出咁大聲
有道理, 咁所有明星返大陸搵人仔都好合理
大家齊齊拍合拍片, 都係賺藍絲錢, 中共錢

齊齊可以搬龍門
咩年代嘅tvb先
王晶啲片好壞參半啦

李力持導演過唐伯虎點秋香、食神、喜劇之王、國產凌凌漆、少林足球
幾乎都係港產片喜劇奠基神作
用李力持黎比喻係捧黃子華定踩黃子華
人地從來冇表態過,咩黃色經濟?唔好搞錯
可以呀 尊重選擇

我堅持將啲錢用喺最好/比較好嘅地方
行內人睇左啦
好多配音
根本解釋唔到點解請大陸演員
G殺好睇啊
最慘上年俾淪落人拎哂風頭
黃咩色經濟圈
呢大半年無出過聲都黃 條底褲黃?
係咪一日為黃終身為黃?
至少佢話票房收益扣除成本捐一部分出去 咁就真係黃啦
乜代宗師 電影主題曲 「上善若水」by農夫
https://lih.kg/1826852
梗係啦

搏比人屌咩
大家有時間不妨入去跟廟祝學下野
講撚左唔會入場睇垃圾藍屍華既戲
真, 預告已經好大陣柒味
未睇,不過同意黃子華呢啲唔洗支持。

呢啲moment仲食黃圈錢都幾過份

[善用區議會大勝成果] 區議員聯合搞公投, 搞泛民及本土初選!!
https://lih.kg/1809265
套野連條trailer 都on9到頂唔到 一見到蝦頭個閪樣就忍唔住熄咗 攞$50去黃店食個飯好鳩過啦
https://youtu.be/tTcHMiVobUY
同樣說話,黃店食物原材料大部分都係大陸攞貨,同樣俾錢大陸賺,全港黃店有幾多消費在大陸? 真係有分別嗎?

主要係意義問題, 支持香港人搞香港題材電影, 支持香港小店。
如果電影唔好睇, 影評差, 唔入場好合理
反對黃子華原因係人血饅頭, 大家係唔係諗錯方向?
聽日先首眏喎樓主
你食屎啦
點五步 淪落人 十年個d本土片睇過未呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞