睇完套乜代宗師

1001 回覆
2807 Like 310 Dislike
入唔入場自行決定啦
少少野都話人 人血饅頭
我睇完再俾意見你
轉頭買飛
白撚痴,第一,我無話唔好入場,我係話如果真係爛,咁睇乜鳩?第二,你個邏輯真係無撚敵,佢有無直講光復香港?乜撚都無,剩係話賣樓,咁都要盲撐,你真係好撚醒,世事都被你看透

依幅幾有氣勢,心悠d打戲拍得有冇拳拳到肉嘅實感?有冇咩深刻嘅對白?睇完套戲有冇無咩信息比到你?thx
其實黃子華都59歲了,仲老過劉華,今年過埋生日有得2蚊搭車TIM喇.佢D思想似廢老係可以理解嘅,因為佢真係老人黎.
正 見到呢個Post 更加想睇
都係個句 睇唔睇係個人選擇
棟篤特工起碼有D位我都識笑下
真心 睇完上黎評下 都想聽大家意見~
連未上影都睇到? 包場定首影?

樓主又話自己睇戲, 睇到嬲
又話留返d錢捐比手足星火
屌人做人血饅頭, 但樓主又做, 人格分裂?

一邊咁有誠意睇首場做人血饅頭講影評, 另一邊又話捐星火
咁離奇大話都正評比負評多
其實每個人都有自己標準,支唔支持黃子華都係識隨專便
https://lih.kg/1831237
心悠 打得都算有板有眼架都 睇到有落足心機操練過既
但個特登曬黑 同個 look 好似大媽
樓主你咁樣講一講 到時黃子華又親自拍條片回應
信息真係睇唔到 所以先咁嬲
睇到結局前都渣住個信念 心諗比D得著我啊
最後真係無 結局仲要好爛
收出喇子華神
幾十蚊張飛都比唔起?

明知係爛片我都睇呀你足咩?
真正人血饅頭
我就幾十蚊純撐黃子華

係咁
projectionist 試片唔係兩手fing fing坐喺度睇戲㗎喎
你唔駛其他嘢嘅?
下次做好功課先上嚟扮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞