睇完套乜代宗師

1001 回覆
2807 Like 310 Dislike
本身黃子華都諗住輸少當贏
家陣最開心係佢
除左佢班frd 重有咁撚多三唔識柒既人kol 吹風撐佢
自己係條片都唔敢講咁白 提都冇提班手足
成班就中哂招幫人連埋黃色經濟圈
唔睇就輸哂咁
依家佢今本立於不敗之地
真係cls
已經唔講佢電影既質素
態度正確 集資再叫佢拍返套正常D都好啊
佢近年d戲不嬲垃圾,對上果套賀歲片都係垃圾,不過同期無選擇之下先高收
棟篤特工直頭惡俗
原來係垃圾戲院職員
飛尾?
民主社會,沒可能迫任何人表態。絕對同意;但在沉默大多數也要走出來為公義發聲時,我們期望一向暢談政治的黃子華多說一句,是否過份?

所以我更支持不怕封殺,勇於說出真話的各位,尤其是藝人更值得尊敬。你保持沉默?那是你的自由,所以我也有我的自由,選擇優先支持的一位。

今次這套《乜代宗師》,恕我找不到理由買飛入場,因為黃子華在這半年沒有為香港人講過半句;那可能不是你考慮的原因,但對我來說,絕對係。
唔呀
樓主要唔要睇下醫生
唔理政見,順純個guts 100%本土都抵撐喇, 唔同你想套套都係合拍片無晒本土味先開心??
撐子華還撐子華
套片垃唔垃圾又係另一回事
咪抱咁大期望啦
真係有王晶 李力持質素先好

雖然依兩條友嘅政治意向同大家唔同,拍片質素仲每況愈下,但係其實好多出名嘅戲都係依兩條友拍

Btw,我齋睇預告都覺得好撚尷尬,唔知入唔入去好,但係黃子華嘅係幾乎無一次唔係伏
岩岩出未見到個po講又有兩間黃店要執 又燥
屌你老母 成班冇啦啦走去想connect 個斷線斷左半年既人 講到幾撚重要 幾撚偉大
黃店又未見過佢地走去咁關心
咁樣搞落去 深黃既死哂 班友重係度期望緊人地出聲
On撚799
十足十d偽善女權撚環保撚
又嚴格定義黃圈標準打稻草人
好,不過屌咪撚引支那01啦.....
乜兩個都撐有衝突咩?

只可以二選一?

撐多幾間都仲得
樓主講, 仲要間接益戲院 (近乎全線戲院都藍)

但自己走去做藍絲幫戲院打工做人血饅頭
希望樓主盡快轉行辭職
大家幫手宣傳下,ig,fb,tg,Twitter 同你身邊既朋友。

北京2022年冬奧會企業贊助商不應享有稅收優惠
27 號又到期, 仲差約 17028
https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again

新白宮聯署:計劃香港雙普選
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-universal-suffrage-plan

加入工會
https://www.facebook.com/國際聯署簽名師工會-102713011251265/
唉屌 唔再討論啦

只求大家將資源用喺值得支持嘅人身上
支持樓主
有冇人可以總結係樓主係咪5毛
然後之後清一色拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞