睇完套乜代宗師

1001 回覆
2807 Like 310 Dislike
睇到嬲 比人話人血饅頭完全駁唔到
黃子華演技睇到想嘔 又配音
個劇本同tvb果d唔知有咩分別
笑位衰撚過王晶d爛gag
黃子華 我真係屌你老母
話拍比香港人睇 拍比廢佬果班睇啊?
點睇都係合拍片似過唔到大陸審批啫
見到成班大陸人樣茄哩啡 想作嘔
夾硬講句be water 但又唔撚關劇情事
要我比錢睇套冇表過態既爛片喺度假笑
出面手足比黑警濫捕 繼續失蹤冇可疑
真心 做唔出 留返d錢捐比手足 星火
都好撚過比佢人血饅頭
仲要間接益戲院 (近乎全線戲院都藍)
依家風向撐黃入場支持 最後個個中伏
一諗起就真係屌你老母好撚嬲
見到出面有個post講一蚊雞保鑣質素會唔會睇
我都想係一蚊雞保鑣質素
但係屌你老味依家完全係tvb+ 王晶 李力持 質素
你點睇的?
自由市場 我就5會睇 有獨立思考 自己諗下係咪應該睇
極少量劇透

見撚到仲要抄幾個周星馳以前啲電影橋段
屌你老味又致敬啊 抄撚完都係咁撚嘔心 笑唔撚出啊

如果你套戲 暗串下啲六個月呢 黑警做嘅所有嘢
我當你黑色幽默都好呀 含淚都起碼識笑一笑呀
屌你老母你畀啲tvb 愛回家啲質素我
同我講你想拍畀依家既香港人睇?!
我屌你老母啦 你嘅香港人係藍絲廢佬呀?!
我睇bob叔開live嗰一粒鐘都好笑過你成套垃圾戲兩粒鐘啦
我都想知
小心啊 有劇透既 屌
首映有冇機會
見到新聞有人包場睇支持下 撐黃 真係火撚滾
你點睇的
咁快??
唔記得轉account?
真心 我自己建議你地睇完我呢個post 停一停 諗一諗
得第一批中完伏 講返咩一回事 先再諗入唔入場支持都未遲
我就睇撚完 火撚滾 捐錢比手足 好撚過 比人血饅頭
反正實有一班和理非 狗衝搶住入場打卡扮黃嗌支持撐黃既
我自己置頂既 費事畀人話劇透
五毛 block
1月23日上映
今日1月21日晨早流流6點鐘開po jm9
係既係既 五毛洗撚講咁多畀你聽
想帶風向都做下功課好無
用下腦啦
咩人可以係呢個鐘數喺戲院睇戲呀
懶醒
係囉 你呀
要支持垃圾電影唔阻你
22號慢慢入場享受
要我畀錢睇 人血饅頭 我睇(G殺)唔撚好
即刻買飛入場睇啦 屌你老母柒頭
即刻網上買飛cap埋圖上嚟
唔買證柒頭
係戲院做 係有得試片的
大家再等下影評才决定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞