【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
最緊要價錢唔係貴
依家睇賣人個part

希望球探組對夏季買賣人已經開始做野
由其我地有咁多借將要填數
最好到3/4月傾好簽曬
咪年年都暑假先開始傾
到最後幾日貴一貴硬食
有傳拜仁季尾會彈返P44返來,又要搵人執喇
馬路達真係好勁 全部都低價搵好球員
食免簽呢招已經勁,以前幫蛆食好多
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
佢係衰搞事啫
佢打翼衛其實都得
不過世杯之後佢真係跌哂watt
人又過唔到
波又唔知出左去邊
再加上年紀又開始大
不過好彩佢買返黎唔貴
都踢左幾季好波
蛆咩蛆 依家係幫國糞
以前嘛,意甲呢招係work,強度無咁大,對呢啲30前後嘅球員好岩踢。
鳩射巴真身之前好似去左巴甲,總之離開左上海申花
感謝各位=著名蛆狗
其實P44防守同體能體能都仲係好好,收番都好過揚格同依家果件啦
人工貴掛
為左個走緊下玻既c朗
趕走個可以為球隊做長遠規劃既人才

咁柒既野得蛆做得出
P44上季尾同I9不和
一味死扭唔傳
所以(順便)俾高層放棄
佢如果遇到好教練,職業生涯會好好多
其實佢同胡仙歷互換球會單交影係成功嘅話
個生涯已經唔同晒
嗰段時期國米嘅問題唔單止在於教練
太多問題 管理上 人腳 都好麻煩
如果所有嘢正常少少 例如比干地用佢 而佢個態係波圖借過嚟嗰半季咁fit 真係好撚殺食
球王拎黎賣波衫姐
嗰時成日尋寶 做水魚又回唔到本 隊波本身又賺唔到錢 完全on9狀態 就算嗰陣有名教頭 手上都係舒希落圖 kuzmanovic 廢莊之流嘅球員
真係不堪回首 個陣容同依加AC米蘭差唔多 係成績好佢地少少
咪就係請左個師奶買餸既馬路達做經理人
如果唔係既話依家同A米冇分別

勁祖係因為唔想再好似師奶買餸成日格價先炒佢
因為要引入球星 個個都30M以上

國糞就只可以食D好美少少既2手飯

係好過AC米蘭食2手飯仲要入面有屎

而國糞既2手飯係香既 分分鐘有飽魚

佢同干地好夾 干地善於用平民球隊
係勁祖又係 意歐國盃又係
炒2炒又邊左同1手飯咁好味
豬腦幾時先官宣
師兄你幾歲? 可唔可以唔好咁多錯別字?
所以要執好隊波一定係要管理層著手
個陣印尼佬又冇心搞隊波,建隊冇方向,年年轉教練求其搵堆二線球員返黎就以為好左,最搞笑係想圍住黎建隊既高仔就轉過頭放都放唔切
同樣係3後不過當時係手機祖安施維施達,諗起都興奮
咩中文水平
眼有事定腦有事
agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞