【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
多左豬腦,艾斯保薛圖出場機會更少,不如借出去好過
又唔係喎,Esposito係LM嘅替補,住烏係LKK嘅替補,唔會對佢有乜影響。
不過山神就應該會返曼聯喇,下年好可能有美頓斯,山神太高人工,養唔到
374有烏雞水準即刻買
基佬加油
國米同車仔原本就轉會費爭持不下,車仔要5m+1m bonus 國米出4m+1m bonus
然後基奧特願意減薪1m,推動交易
Di Marzio
有heart, 基佬加油
基佬減輕到渣古二傳既壓力比渣古唔駛成日背龍,專心直線衝
米體報講干地同平圖斯想對Spinazzola再做多步檢查
馬洛達對佢身體質素有疑問,想將買變租,冇講影唔影響普列個邊
如果一開始就有疑問點解仲去馬定check完第一次先知
其實依家第一點係lkk
但咁樣必須要有第二點先可以攞到波落黎
第二點又須要兩個先會易攞落地
唔係就俾人睇穿,造成擊殺,或轉身失敗只可回後
所以現時干地變陣
只可以收lm唔可以收lkk
亦解釋點解一收lm就會前場失控
有基佬就可以多好多變化
直頂lkk個位搭lm又得
lkk轉攞第二點向前衝/分邊又得(<<<佢分點配合做得唔錯)
斬華斬入去禁區目標又多左

所以話...點解開季唔免簽Llorente...
同埋基佬係中鋒技術方面係仲高lkk一班
其實打陣地之類個啲係好有用
2單交易應該分開 但check真d都好正常
成日傷+干地既軍訓式操練
佢身價仲話要2xm
佢蛆出道
馬洛達肯定知佢傷病史
諗住二月去睇米蘭打吡
希望買到飛
現時單交易暫停左 羅馬就體檢哂等國米 好大機會取消交易
Spinazzola咁多傷病 羅馬仲諗住用個唔值身價既換仲值20M既POLI
所以咪覺得奇怪
如果一開始已經知佢咁多病史,點解仲會考慮用普列去互換
同埋呢單野傳係奧叔負責,馬洛達後期先插手叫停
唔係應該馬洛達ok左先去deal架咩
不過都有陰謀論係想撚返羅馬報清高黎唔到既仇
除左最平個堆飛其他都唔難買
好嘢,今次唔使比羅馬搵笨
羅馬好似同AC傾緊SUSO換UNDER,應該好可能取消?
同埋第一次體測FAIL,國米想做多左,但羅馬拒絕???
正常點會拒絕,唔得單DEAL實取消架啦,羅馬知Spinazzola有問題?
馬洛達都知所以叫停?
另一個傳離隊既係v8
經理人黎左國米總部
最新傳對佢有興趣既係愛華頓
80分鐘隱形戰機
好似傾好了

睇好Eriksen呀俾盃佢捧呀
Christian #Eriksen's agent (M.Schoots) are in Milano with one of his lawyers to fix the last details of the contract with #Inter. Total agreement until 2024 with nerazzurri, which are ready to close the deal with #Tottenham for €18M. Done deal 🔜 #transfers #THFC
希望基佬+大力神幫到隊波加強攻力
就係想買平
上次坐咗最貴今次想慳翻啲錢
羅馬同poli傾好晒,唔想更改
國米想Spin做多一次體測,又或者將收購更改為純外借,或外借連買斷權。
羅馬唔想佢做多次體測
依加傾緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞