【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
精神分裂?
但我DSE 中文5星
話時話莊拿芬去左邊
感謝各位都有人理。。。
好似巴甲
Dodo 都好似係
唔係6A以上,外國名牌大學都唔好出黎柒啦

係連登鬥學歷
咪撚提呢條粉皮
仲嬲撚過哥利斯馬
簡直契仔第一人
Dodo定Jonathan
不過2件都係廢
Jonathan同Nagamoto死亡雙翼
其實我幾鍾意佢地
幾有娛樂性

蔗渣既價錢,蔗渣既表現
但年年有入球助攻
又唔會嘈正選
長友都還好
位置感唔太好但會勤力返去補位
Jonathan條撚屌
手機傳個地波俾佢
無人逼都控唔掂
飛上去又無氣回防
咁都仲要有機會出場
咁既球員都會用
個教練抵炒有突
https://tbrfootball.com/report-inter-milan-star-says-yes-to-tottenham-possibility-of-a-swap-deal/

Report: Inter Milan star says yes to Tottenham, possibility of a swap deal

Italian journalist Alfredo Pedulla has claimed on his official website that Inter Milan midfielder Matias Vecino has ‘said yes’ to Tottenham Hotspur, opening the door for a potential swap deal with Christian Eriksen.

V8換大力神
唔係咁著數下話
真既話雙喜臨門
馬路達神人
厲害
成真既話
個deal夠Jㅡ年
點止
直頭 J 一世
攪到真係神操作
之後會唔會G5 換Kante?
突然間諗起dodo
嗰陣熱身賽幾好 係咁爆人 以為實無死 岩晒馬沙利翼衛
點撚知斷腳 之後消失埋
屌你老母
感狗
咪比佢喺度r存在感啦
唔好咁樣,我地唔識用V8啫,摩連奴可能識嘅😆
依家好似好鬼多左翼衛
Hi I’m new
當施素高咁用掛
下季就變左2個素施高企係防中
Ashley Young has just landed in Milano. He’s going to sign as new Inter player on next hours - contract until June 2021
Dimarco 走
Asamoah 傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞