【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
證實賣得,無留戀,多謝佢上年幫球隊爭前四
希望隔離街快啲買poli 唔想再見到干地用佢
執翻分
要不是漢丹,連1分都攞唔到
干地同佢係錯配
無榜首lu
打得依個陣就無左佢位置
後備換佢入黎追分,個踢法都唔岩,唔換仲好過換
見到干地在戰術上唔全面,換人郊果唔理想,但已經沒有plan b; 成場波控球37%,射門5次,下半場更多差;但唔見干地有現場針對性策略,失望!
幾下動作都喺正右邊做overload
LKK更加孤立無援 禁區得佢一個
佢走對大家都好
次次上嚟都搵唔到有乜作用
快啲買人啦
見住班後備真係變唔到啲乜
不過今場有山神又唔用用普列怪怪地咁
希望過完年個魔咒唔係咁快就黎
快撚D踢走POLI啦 出親場都係失分
熱狗應該爭贏賓菲加個gedson,大力臣又多dd希望
支持樓豬
請問可以點轉?
其實上場波
一真無善用左右翼衛
中場不斷中路打小組無分邊
成隊後防突然變左好想用lkk用身體質素攞高波
但lkk唔好腳法
單人攞唔到
要有人攞第二點
佢set落黎俾你
sensi狀態唔好
攞左都唔推,會回傳
換廢老入黎情況都唔叫特別好
但poli入黎無左LM
情況就失控
先係中場線不斷後移,中前迫搶大大減少
poli又拍邊,lkk被孤立
變成循環再防
失波就變成遲早既事
如果係話冷板深度唔夠,講真意甲除咗祖記外,隊隊都唔深,但干地係意甲第一高薪領隊,你比人玩足全場,下半場直頭無還過手呀;你放多個前鋒擺大個頭放棄中場比壓力又好,放二個青年軍癲狗出嚟搶亂對方又好,你都要有反應㗎;呢場波差唔多唔多full team,又唔係對巴塞祖記,請問拿波里、拉素、羅馬有冇場波係咁,羅馬琴晚輸比祖都互有攻守啦;靠好彩赢波唔值得欣賞,有form有策略壓着對方唔好彩輸咗場波,下次可以贏番
我覺得呢段隊波好似daddy+伊巴第一季
渣古+馬天尼斯帶唔起隊波攻唔入,就老鼠拉龜
對手擺明放生G5, 專注mark死波叔同Sensi,就係睇死G5拎住個波都唔識用
我就問一句,干地望住個後備席可以做啲咩?

最後十分鐘,國米條中場根本連對手個波都唔搶唔到
望住個後備席,干地可以換邊個?

追Vidal 同艾力臣就係想針對以上問題
所以干地同馬總點會唔知問題係邊
我都估到答案會係咁

又係打機式放多個前鋒=攻擊力高啲
或者放個後生=體力好搶贏中場

放多個前鋒?Poli 出到黎做左啲咩?
體能夠啦,但係波又搶唔到,攻勢又做唔到

放青年軍?阿古美同迪爾馬高唔係無出過,出黎會搶得掂?

無train過就變陣
隔離詹保羅就係好例子
搵到Vidal 或艾力臣都會係必然正選,means都仲係planA, 此終呢場只不過係對住中上球隊,一玩輪或者停賽唔通又打穩守突擊咩,練唔到到其他應變方案太被動了
sensi 好似可以唔洗買斷 重傷過會就住就住
要得ekison 即係會放棄sensi 咁又慳番筆
nice deal
要好好對侍大力神
比隻盃佢捧下
firm嘞咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞