【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
Old
真係估唔到
我以為自己會一心係曼聯退休
果陣連中超有offer都唔去
擺到明唔係搵錢亦都唔甘心咁早退
究竟國米之前bid kulu係真係有心買定故意引蛆入局
干地好堅持 應該有啲原因 同lkk一樣
未體測
冇諗過佢會睇岩我
係車仔果陣就應該買我喇咁
可能當我好似艾夫拿去祖記咁
好矛盾
想留曼聯 但又唔想要排碌梳後面
但覺得自己值得更好
可能lkk就係個原因

佢張15人大床仲想放多幾多個
其實個時要佢都好奇怪
照道理呢度又唔駛翼鋒
住烏都追咗一段時間 同埋睇落有決心追佢
點解冇啦啦突然爆出嚟話想追kulu
之前睇曼幾場我覺得羊個表現仲積極過梳
可能見到呢2年英撚開始多人外流又幾成功
呢度又有fd過嚟享受下
幫蛆抬下價,等佢無得執平嘢
計埋同羅馬swap,已經三件,不過個個都渣渣地🤭
羅馬個件有一線中實力 羊格2線料應該打左中堅同佢既後備
Asa會放棄 所以LWB會由 史巴列堤個仔 做王牌
羊格做多重後備
IG公布會著20號
我估渣古應該係開心果黎之前波叔渣古嘈交勁快平息左,平時又成日一大班隊友食飯
楊格應該問左渣古意見,先會冒險咁樣黎我地到
無人後面執屎嘅V8
可能daddy諗定v8當哈利簡尼後備用
70分鐘禁佢出黎屈運氣
估計馬生對羅馬果件有保留,費事要食 obligation after either a set amount of minutes or set amount of appearances
正路,睇下羅馬就唔就範
比daddy笑我地啦

Jose Mourinho has confirmed Christian Eriksen will play against Watford tomorrow and adds:

🗣 "If they [Inter] are confident it's because they're ready to make us an offer, which didn't happen yet. When I see people responsibilities speaking about it, I'm surprised." #THFC
佢角球或者後上執雞成日搵到食,落後最啱用
poli返左黎國米 笑死
邊個
你囉
好似真係拉倒,又重頭來過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞