【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
好大機會係中大伏
下個維迪 1年後走人
34踢閘
打得幾耐
屌真係買左
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
球3 當隻條廢閪返黎擺
可能係高拉洛夫呢
魔西落左bin
住烏下禮拜medical check
國米期望下周末簽到大力神
可能用poli
Valentino Lazaro can leave Inter to move to England, as Newcastle is interested and West Ham have joined the race in the last few hours. The potential transfer would be based on a loan with an option to buy. Once Lazaro leaves, Inter will push for Victor Moses and other potential transfers.
屌,住烏除得褲未
普列賣唔出就冇錢入
至少佢有罰球射得下。。。
洗唔洗,個幾m
我國出晒名窮第一日知?
我都有架Wor
因為互換唔成功 羅馬要告國米
玻璃人體檢成績差 比埋機會你選擇性買都唔滿意
而家正式退貨就話要告你
由夏季不停咁加迪斯高個轉會費 之後變唔賣
你仲認為 國米仲會比你當水魚咩
羅馬狗 A米乞 國糞賤 意甲3劍俠
祖狗就打假波
我諗大家要有心理準備艾力臣單deal隨時要最後一日先成行

以利維性格,如果賣唔到20M, 佢一定用到盡先放

所以唔單止唔會收起,仲會場場出用到盡

依家就要睇馬洛達既談判技巧了,會唔會出個逐日減錢既deal

同求神拜佛rm無中場傷
Eriksen on the bench. Tottenham and Inter are in advanced talks - they hope to complete the deal on next week. 🇩🇰
Young條介紹片話自己今年打左45場 唔好串佢老
好正

係咁玩食字
想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞