【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
摸西聽日黎國米
Piero Ausilio (Inter sport director) to @SkySport: “We just made an official bid to Tottenham to sign Christian Eriksen and now we’re waiting. Many clubs are interested but we are confident - trying to get a top player like Eriksen”. 🇩🇰 #Inter #THFC

應該無走雞
Ausilio (Inter sport director) to @SkySport: “We’ve reached an agreement with Chelsea for Victor Moses. Giroud is a possibility if we’ll sell one striker on this transfer market”.

Poli幾時賣得走
簽摸西咁垃圾佬係咪走?
Btw 9射巴你唔駛瞓架
可能為左要錢 賣埋垃圾佬入摸西
費林明高岩岩賣完個18歲幼齒有2xm 出20m買加比高未
poli睇黎都係租借+出場次數買斷 好似20m
波叔已傷 未知傷幾耐 鳩層仲係慢慢hea緊
國米d轉會 每季都覺得一直拖 人地就減價比你 最後就完先用人地個原價買 但果時已經比人推高個價/比其他球會要左 班鳩層到而家都未識諗清呢個問題
唔知呢個係咪奧西既習慣 但變左浪費哂d轉會窗時間 果幾m不如比左佢啦
大力臣而家都推到就完 今日先開始官方報價
一日poli 未清走 干地都買唔到基佬
變左成個轉會窗最主要搵lkk後備既時間都浪費哂
波叔有報要停接近1個月
唔知會將b23拖後定用死廢佬
呢啲野你知我知佢地點會唔知
我偏向條數真係揸得或者睇得好緊,但唔明既係點解一定要出poli先可以入基佬
仲有ffp監測住?
ffp做數 同埋干地想4個前鋒輪換
如果入基佬唔賣poli 就變左有6個前鋒係隊
傳聞大力神主動放棄唔追熱刺差佢個2M黎轉會
佢真係好想走
到左米蘭
應該好快官宣
干地就黎將啲英超兵搬晒過黎
紐卡數想用200萬租借費加2000萬買斷費借垃圾佬,摸西頂返個位
干地個勢擺明想整隊英超B隊喺國米踢
咁攪隨時有機會我地隊波變咗出英超既踏腳石
不過都唔係壞事既
希望呢個星期大力神個邊攪掂埋啦
岩岩熱刺reject咗國米11m鎊嘅報價,話會再報加到13m喎,DKLM... 重2m 2m 咁撚人,你無中場喇,重玩
鍾達希-友賽曼聯果時,玩謝我國成條後防,一早就要簽呢種扭得比得嘅球員啦
早又要俾遲又要俾
俾我係對家
最後一係變返原價一蚊都唔減
仲等你最後出價之後
平都賣去你對家
dllm炒撚曬國米啲次級管理垃圾
同對家球會deal好就一野出價完撚左佢
成日出offical bid先黎反口
仲邊有人肯賣人俾你呀
見到平嘢唔係極速轟落去嘅,係都要試下有無得再平。
得你一個買家咩,係要激嬲人一拍兩散。
講真,咁玩法就算你買到,個球員都覺得你唔尊重佢啦,未開波已經打咗折。
然後到Deadline
panic buy買左件水貨返黎
小家到暈
仲成日要球員自己減錢黎做和事佬
基佬又係咁
大力神又係咁
但黎到又唔係俾我做大佬
踢兩下隨時乜心機都無
人地俾曬誠意
你就咪核突啦
呢個轉會窗咁重要,so far 簽得隻羊
左翼衛未解決,LKK 後備未解決,防中未解決
無眼睇
黑人問號?
垃圾黎架喎
真係好核突
大力神身價好似都去到75-80m
熱刺出20M,我地都急要,講真抵到爛
仲要10m起2m咁升咁升
又攪到基佬要自貼年薪先走到
成個轉會窗得一個月諗住好有時間咩
如果唔係呢家基佬同大力離心都重
真係完全機會都冇 睇到都憫
要甩手嘅又甩唔到
Poli , 加比高, 垃圾佬
快啦好心
poli而家都好惡搞
而家同羅馬關係咁差,重新傾純租借都好難成事
費倫好似想要但又輪到佢未必想去
其實20M只係傳媒up
國米官方亦只係報過一次價

就算報20M,列維呢啲猶太佬隨時還價30M

佢唔會有「反正都要賣,早啲賣算」呢個概念
只會係「反正都分手,中出多幾鑊先」

依家利好係皇馬30M買左個新仔,摩佬又借左新人

到個價開始跌,列維先會賣
否則只會愈推愈高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞