【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
zaniolo 斷左acl
所以羅馬想要普列
romano報左gedson今晚應該傾掂哂數加盟熱狗
不過唔好燈住先
歐霸
疤換左帥
原來唔係沙維,咁應該係過渡性質
話之佢,focus 大力神,巴自己來話要傾維度先再傾,浪費時間
BREAKING: Inter & Roma are close to agreeing a swap deal for Politano & Spinazzola, could be done by tomorrow
Roma want a winger after Zaniolo's injury & if it goes through Inter would give up on Ashley Young

有冇人識,好唔好得過young
傳聞係玻璃人
我睇record佢好少打足全場
峰迴路轉
romano既料,應該都8 9成
佢話大力神個經理人會再同國米見面
咁要錢好過,干地體能要求咁高,來到都係傷多過踢...
同羅馬deal, 次次都蝕!
成日俾人水魚
Poli冇入今晚意杯大軍
攻強守OK 但少少玻璃 最佳位置LWB 祖記果時拍得住辛度 算1線中
好野黎
on9仔唔識波 左翼衛係市場上冇咩好過佢 仲要係快馬攻擊型LB
佢值25-30M wo 大佬
聯賽19場得6場正選

係蛆爭唔贏sandro被放棄
係羅馬爭唔贏34歲既高拉儒夫被放棄

連續俾兩隊放棄都叫無咩好過佢?
sandro 左閳一線球星
史巴係夠踢正選但祖記拎左黎同羅馬互換 換左人地隻未來之星
高拉儒夫 同 辛度 都正選一線一
輸比佢地有咩問題?
高拉儒夫老將 係你地國米唔換炸 加上要跑上跑落 講到好似羅馬唔肯換咁
講真隊波左翼衞都唔太建議買個偏進攻既人
右翼衞幾個option都係偏向進攻
我地左翼衞企位一向都係偏後多啲
左翼衛識傳中,做吓overlap,同Barella做多啲配合打one two已經好足夠
進攻方面最緊要投資到大力神喺中場做串連

不過呢家最大問題真係冇乜幾隊可以唔科下水就買到人地隻左閘/左翼衞
呢家只係佢地急住要隻翼又想搵我地做水魚
佢同羊都係成日傷,Poli唔見得有機會賣到好價錢
交換過年輕啲我諗至少好過要羊,不過喺我立場上寧頂浸下Dimarco好過
而家國米主要都係想收錢多過換人
到而家都未有收入 冬季仲點去買人(ffp)
仲等緊加比高舊錢先可以去買大力臣
poli走人先可以入基佬
我寧願比幾m叫羊黎踢半季 夏季買個主力左翼好過
羅馬d 水魚deal真係唔想再睇
其實都幾困局,要Poli賣咗先有前買基佬,加比高賣左先可以買大力神,咁Vidal呢?左閘呢?
呢個轉會窗有三個位要執,左翼衛,中場,前鋒,大力神係無啦啦殺出來嘅Target,不過咁平又好難唔追,下下無錢唔掂。
會唔會最後係一個都買唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞