【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
Inter are ready to improve their bid to Tottenham for Christian Eriksen on next hours (€15M offered, €20M asked by Daniel Levy). The total agreement is getting closer now. 🇩🇰

今個星期應該ok
搞掂先再話我聽
就算受左咁多年國米轉會訓練都好
再睇我怕我激到爆血管
其實我自己覺得個轉會操作好合理
講真經過ffp洗禮,慳1m就係1m,係要揸得緊
基奧特咁,車叫價10m,最後deal到5m,依加係爭poli轉會,咁呢5m都係錢。
大力神個case根本主導權喺晒我地手上,佢夏天完約熱刺一蚊都收唔到,而且球員同意咗加盟,一同球會deal完就可以簽約。愈拖得耐,我地個籌碼愈多,因為佢地一定要賣。喺呢個前題之下,點會有人一開波出20m。
話唔定熱叫20m,而最後18m deal,2m都係錢。就算係1m都冇減,照20m咁屌警去,呢個講價過程都係必要,因為我地有優勢
同時我地賣唔走自己啲球員(或者叫做冇人想要)
如果係維度 楊格 基佬
我覺得咁做法無問題
但哩個係大力神喎
唔好話我地急唔急要中場
就算一轉手都賺幾十倍
咁都仲要為一兩m
到時簽唔到唔係無一個球員
係可以前4都無
咁多年重組可以從頭又再黎
邊單deal係easy可以慢慢黎
邊單係most high priority要一hit即中
管理層到今時今日都搞唔清
仲有球員accept deal都好
未到佢簽字都可以推返
咪下下都咁老定
掉轉
我知你同球員deal好實要落bid
反正有左後備方案
可以用你個bid去搵第個high bidder
哩啲財技 國米都唔係第一日中招啦
成日為他人作嫁衣裳
冬季轉會想搏大力神得國米一隊,傾掂晒個人協議又係得國米一隊,熱刺其實冇乜選擇,佢哋自己心裡都有個價位,到底留佢用半季個效益值唔值20m。國米咪就係摸緊佢個底牌係咩。

當然任何球隊都有可能突然落bid搶人,但呢啲唔係可以預算嘅事,如果吓吓都驚,咁所有球員都唔洗傾,個個都只能夠一野轟落去渣古都係,就算係top target 一樣要傾,潛在買家根本唔多,最後平咗十幾M。

而目前嘅消息上面,只睇bbc、迪馬、romano呢啲,國米喺呢單deal上面尚算順利,有望今個星期得,我未至於咁悲觀。

國米吸引力比起歐聯強隊低好多好多,說服到佢冬天過嚟,而唔等多半年去皇、曼、蛆,都幾ok啦。

唔係老唔老定嘅問題,而係合唔合理,得半年約、球員想走,仲想人跟足你節奏,明明你先係take or nothing 嗰個,咁係唔合理。
https://www.footballinsider247.com/ibrox-exclusive-inter-milan-set-sights-on-rangers-star-move-planned-this-week/

Inter Milan have set their sights on trying to prise Alfredo Morelos from Rangers before the transfer window shuts, Football Insider can reveal.

The Italian giants are keen on Morelos, 23, as they look to recruit another centre-forward to boost their title challenge.

有冇巴打識佢
我反而唔明點解無人爭
20m我當浮動 對疤拜馬體呢啲就算慢慢加上去都係碎銀者
見到國米一傾就好似有希望咁點解無人搶
惟一認知今年歐霸表現幾亮眼,都入唔少波
但係照道理冇理由仲要多個中鋒
呢家有傳既潛在對手都係得PSG
西甲呢3隊中場都夠人
不過講真即使呢家冇乜潛在對手都好擔心
大力神對球隊係一個MUST,隊波最大問題呢家就係中前場串連個位
所以先覺得呢筆錢唔慳得
呢家話晒真係有爭冠既機會喺面前,係唔應該去錯過佢,祖記照道理就算結果如何下季都會補強,到時更難爭
呢近兩場接連失分,如果要挽救就唔可以再失
希望高層真係盡快攪掂啦
至少俾足夠時間上盃賽俾佢夾一夾隊波都好
因為大力神講嚟講去都係得皇、曼、祖、PSG
皇已經買左人,曼就追Bruno, 同聯賽熱刺又唔會咁易比你,祖同psg唔係急需補位所以等季尾,陣間買返嚟又冇位出。
講真今個轉會算係咁,冬季不嬲難買人,球會要穩定通常強留球員到季尾,除非球員想走,所以冇乜選擇。
依加入羊、摸西,等緊大力神,借走poli就入豬腦,全部即時提升板凳深度同強度,前兩者就干地order ,後兩者就有實力。
美中不足係既塞突然換帥搞到維度黎唔到
就算佢地唔換師, vidal同大力臣注定只會黎一個
錢就得咁多,比你會揀邊個
vidal的碓會強化左條中場,v8g5質素所限但起碼係做緊同類性質既野
而大力臣串連中前場既能力係冇得取代,sensi都有但同季初比已經差好遠
老柒講要維度我寧願用尼哥
G5 V8點都要走一個先得
換一件掃蕩力強嘅防中
不過的確唔係最急
話哂3個中堅都高汁
摩西體檢左幾粒鐘都仲未出黎
原來今季只係出得6場,唔好過spin好多
係咪又要出丹佈死神圖
因為干地有說明書 同埋係車既契仔 成日有正選
如果今個冬季 V8真係最後黎走人
最後入得大力臣一個都係死 睇干地放唔放V8走
如果vidal黎左會變左小個正選位(係疤踢後備 唔信係為干地去國米) 同埋中場缺小個重炮手
第一季干地軌352嘅摸西好勁

下場著中字

響呢到請盡量用不推文討論避免出面重要po沉底

今年我地熱鬧左好多,搵呢個po無以前咁難
Shit
上年都係咁啦,已經好過獌㗎喇
去大陸踢波著過 柒撚到呢
深閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞