【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
Lkk一線中尾 特別係曼聯之後 係個價錢貴
大力神呢啲差唔多十年冇簽過
對上應該係回塘既科蘭
其實國米依家個陣都算有力同祖記爭
唔傷的話
始終G5 V8呢啲後備同祖記個班後備差成班
個人幾期待夏季會簽啲咩人增強實力
如果唔係祖賣曬啲後生留底老野
根本仲要最少2~3年先見到尾燈
今年轉會此消彼長
兩以搏下頭2
不過唔好咁急
一下到位始終對球會有啲苛求
LKK 都算係嘅,一年兩個就難啲
其實國米都有少少吸引力,見到國米呢個project 開始成型,來國米打拼有成功感過去皇巴拜抱團,不過而家皇巴拜都回落緊,去到可能都打唔起。
Lkk一線中尾 特別係曼聯之後 係個價錢貴
大力神呢啲差唔多十年冇簽過
對上應該係回塘既科蘭
其實國米依家個陣都算有力同祖記爭
唔傷的話
始終G5 V8呢啲後備同祖記個班後備差成班
個人幾期待夏季會簽啲咩人增強實力
如果唔係祖賣曬啲後生留底老野
根本仲要最少2~3年先見到尾燈
今年轉會此消彼長
以搏下頭2
不過唔好咁急
一下到位始終對球會有啲苛求
大力神我估著22
名宿光環
中超應該暫停,蘇寧d外援會唔會返黎操
又傳放貝拿達斯治
又話賣pjaca
想變返老婦人
一個重傷2次 打左翼(牙朗全正選)

貝拿達斯治 見頂 唔夠勁又獨食 仲要4M 人工

放完全冇問題 貝拿達斯治買黎果陣要40M 唔賣佢下季kulu唔洗踢
kulu 成45M買番黎
雖然羊有時係鳩啲同埋老
但我又唔太悲觀 畢竟打翼出身變打閘 放佢落wb冇咩問題 至少識出波
睇比拉g真係眼火爆
佢ok既 意識嚟講好好
但係我地翼衞跑動範圍大,真係怕跑唔郁
佢應該同比拉g輪換,好似Godin同Bastoni咁定位

羊甚至右翼衞,中堅都踢到
呢啲full back萬一我地有人傷
對我地幫助都好大既
喺馬拉都見到佢
v8唔係大戰名單,睇黎真係同干地決裂左
唔知仲可以換邊個返黎
鳩斬都唔後生
只要上落識調節又斬到靚波一樣可以打正選
Allan
Matteo Politano to Napoli! Deal done as announced yesterday by @DiMarzio: 2.5 million loan fee, plus 19 million redemption obligation plus 2 million bonus, Inter gives the go-ahead for medical visit on Monday 🔵 @SkySport #calciomercato
多謝p16
真藍黑大炒拖連奴7粒
5:0 Parma
5:0 AC Milan
7:1 Udinese
4:1 Sassuolo
真藍黑對中下游=大波
對榜尾=輸波
琴日同今日都無咩消息 睇殷都要等聽日先一次過官宣
鳩層快D講多幾句賣走V8佢啦
轉會得返唔夠1星期
琴日同今日都無咩消息 睇黎都要等聽日先一次過官宣
鳩層快D講多幾句賣走V8佢啦
轉會得返唔夠1星期
星期六日 鬼佬day off
They're crap
sky同報紙預測陣容 廢老頂波叔 羊踢右翼 左邊照用B34
B95頂godin 其他跟上場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞