【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
廢老goal
廢老
廢老
盃賽都咁夜踢,好辛苦先起到身
lkk再入!
早啲換Esposito
輸R13,咁多事幫GODIN,完全唔理自己中間位個球員後上
唔怪得H1屌佢
佢入波,將功補過
LKK真係大佬咁款,明明自己出到個波咁都屌鳩隊友
真係怕佢屌得多啲隊友唔妥佢
Christian Eriksen has just accepted to join Inter on January - he’d like to move immediatly and is “ready to agree” personal terms.

Inter have now started official talks with Tottenham: €10M offered, Spurs want €20M. Talks ongoing
正常一個球員準備轉會球會照計唔會比佢落場怕有意外
而家越接近熱狗反而出得仲多,尋晚又落左場
poli單deal睇黎最快聽日2邊都體檢
每年都有水魚deal 真係cls
又唔覺好水魚
反而覺得今次會搵人笨
佢上年搶斬華個正選位根本奇蹟
同利記既唐寧無分別
作用王黎既
我自己覺得算winwin啦
普列唔岩踢 我地又要個好啲既wb
不過其實我幾中鍾意普列
佢今季表現唔好唔多怪得佢
出場時間唔多 自然急證明自己 又轉左陣
斬華前年將西大家咁快唔記得 佢上年贏到斬華正常
如果今年係打返433 451 呢啲陣容加埋呢條中前場
佢其實可能會打得好好多
不過一路好走啦 上年佢都做左一定貢獻
Poli keep住出場既話
本土要賣20-30M無難度

但呢種玻璃人
隨時賤賣都無人要
隔離小干地就係咁
干地打352唔會有佢位置
乞兒到
poli太專門攻擊
唔太轉到打翼衛
翼鋒出波唔得
又無身形
拍入去做內鋒要俾人走動更多
隨時走到失曬位
輸波輸死

斬華真係啱曬352
出波perfect
又有窄角遠射
又識進退返後防守(俾d33 train到識)
係,而家PSG 見咁平都來搶喇,好快會同PSG deal, 國米又幫人試價成功,白忙一場
Vidal 簽唔到,大力神又無埋,可以留返啲錢,努力爭前四
大力神揀左我地,但唔排除拖得耐比psg截糊
法甲俾稅低好多(意甲咁多年都仲係高得on9)
psg又會肥約
變相人工加上加
合約仲要下下綁到死一死
情願俾錢你坐冷板凳都唔放
隨時坐到退休
仲保證年年穩踢歐聯
俾你會點揀?
今次真係10m搞到mola mola
唔關事
講價唔通一開波就20m ok咩
不嬲都係一步步加上去
同埋佢完約走硬係優勢 點會唔講價
呢家聽聞熱那亞肯冬窗俾18M買斷
Pinamonti
如果Politano交換deal成功咗,我地手頭上Budget都鬆動返啲
大力神應該對球會野心同上場時間有啲要求
傳咗曼聯追佢咁耐都唔心動,肥約佢地都做到
PSG呢啲佢有機會未必睇得上眼

熱刺都急住放人怕冇錢收,唔係佢地都冇錢簽人,特別Levy咁度縮,佢更加想要筆錢
慢慢抬應該ok,即使呢家熱刺20M呢個要求,對於我地隊波要爭冠我都覺得要買。
你睇返呢2場Sensi表現,唔覺得我地有足夠時間俾佢搵態,一定要有個即食
其實近排大力神狀態都麻麻,可以係主場比球迷hur 有關。sensi 同大力神兩個都要,競爭下又好,輪換又好,多線作戰都好,強隊要有勁reserve 好正常
快啲deal 啦
呢點好同意,要同乙祖狗打,一定要有返一定板凳深度,下下後備G5,V8,真係好惡搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞