【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
大力神完全無理過巴黎,我估佢唔睇好隊內氣氛同經常換帥呢樣對我地好大優勢,只係唔好過份壓價拖,搞到愈黎愈多隊爭
同埋最新傳緊mertens 7月免費加盟
應該用黎取代山狗
熱那亞仲喺降班旋渦入面
如果跌落乙組
就有薪金上限條款
球員會減人工
所以要pinamoti依家肯接受有點兒難度
但如果sell佢去其他中遊隊會唔會有得諗下呢?
唔駛太擔心既季初lkk
唔駛太擔心既
季初lkk究話要80m,最後咪你加啲佢減啲咁傾掂數
同埋經理人黎得基本上都傾掂6-7成啦
我估又係10m+5m浮動獎金咁上下去湊數
馬洛達最鍾意玩呢啲野
原來普列係當地時間已經起程返羅馬
雖然效力時間唔長同經常性插你,不過都多謝你既付出
應該係近年祖安,山洞之後第3個去羅馬既國米人
仲有走左寶既辛尼奧路
無功都有努,佢真係要好好練出波/射波,齋快係無用㗎。
bye Politano
有傳安76想簽V8,係就快喇唔該~
愛記岩用架啦 躝啦
等睇去到羅馬變翻西瓜皮版poli撚鳩我地
鳩巴話pinamonti我哋收一半錢咋
https://www.news1.news/2020/01/inter-genoa-wants-to-anticipate-the-redemption-of-pinamonti-also-chievo-in-milan-thats-why-first-page.html

Calciomercato.com in fact exists a private writing between Inter and Chievo, former Pinamonti team, which states that once the attacker is surrendered the Scaligeri will have to collect 50% of the amount of the card, in this case then 9 million of Euro.
佢係為錢過巴黎既話我地出30M轉會費都無用

去巴黎要同迪馬,沙拉比亞爭位
仲要擦尼馬同忍者龜鞋
有啲傲氣都唔會想去

50% of future selling
仲要唔係selling profit
點撚樣傾野架?
又唔見zaniolo會有啲咁既條款?
管理層on9夠未呀?
成日幫其他會養人養庫房
所以搵馬老大返黎搞轉會囉
之前D FM太垃圾 好似AC米蘭咁
AC米蘭既FM同教練唔知去到邊
但AC米蘭教練停左係poli到
半年後應該再轉史巴
就好似D科技進度表咁
之前我仲成日屌班球探,搵啲球員廢,諗真啲跟本班高層鳩
搵完好球員傾好叫佢過檔,班高層就同人傾西價,好似艾歷臣出10M咁
多小小錢唔肯比拖到完轉會期,迫住班球探再搵新目標
咁搵新既球員唔西就假
其他球會直情可以慳一筆球探費
bid高少少搶咁國米啲人就有靚貨洗

成日事倍功半,又眼高手低
仲要俾人要脅住無錢洗
Giroud好似話5.5M等體測了,佢過左車除左一年歐霸入得多
聯賽入波上陣時間都唔小,都唔知仲有無料到
熱狗已經借好左賓菲加21歲中場
bargaining power又少咁啲
買賣市場要雙線進行,用a壓b價,同時又用b壓返a價
唔識既都可以玩聲東擊西
公布傾一個,暗地傾另一個,靜靜地完成再公布左佢
咁先可以大幅度壓到價架

依家明顯地要錢季尾填先借後買啲錢
隊隊都知你要錢唔要人
賣人下下俾人壓價
買人又知你錢未到手
下下抬價
Giroud only wants to join Inter. The agreement between Inter and Chelsea is now ready to be finalized for €5M+add ons. Talks ongoing to complete everything and prepare his medicals in Milano. 🔵 #Chelsea #CFC #Giroud
歡迎豬腦
住烏算靚簽,啱干地用
高大中鋒邊個唔啱用
好期待落後塞佢入去屈高波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞