【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
走埋V8入個掃蕩型防中做B77替補就
大力神
冬窗歐洲球會最大動作都係我地
如果全部Done Deal真係抵J
至少都叫有對症下藥先
普列<> 史巴
羅馬同意再check
唔check一樣冇其他球會會要
全部都即食
普列<> 史巴 要埋呢隻就完美
羊頂多打左中堅 太慢
羊 巴斯東尼
係常規3中堅輪換既2人
大力臣都10M人工
踢唔掂就好笑了
意甲繼牙朗第2高
等睇V8最後走埋 立即入多個多場
V8換到Allan就爽
同熱刺傾好哂價 但未搵到人頂大力臣個位 唔放人去米蘭體檢
POLI 2M租+19M強制買斷+2M獎金 下星期一體檢+簽約
熱唔好咁小家啦,大力神會走又唔係第一日知,自己一直唔做嘢,唔好而家來賴皮啦
好開心 我國竟然簽到一線頭球星
話晒我哋都係入到歐冠嘅過氣豪門點都有啲吸引力

80,90後有邊個唔知我國以前嘅強大,以前winning一定係揀我國
winning入坑
LKK 都算係嘅,一年兩個就難啲
其實國米都有少少吸引力,見到國米呢個project 開始成型,來國米打拼有成功感過去皇巴拜抱團,不過而家皇巴拜都回落緊,去到可能都打唔起。
其實主要係請到干地
lkk,barella, sensi, 摩西,山神基本上都係信佢先會黎
有啲仲係干地自己打電話叫球員黎
所以名師係有佢既吸引力
仲係光頭佬的話英超兵識佢老鼠
主要蘇寧+隊波係上升緊+干地+大城市
我覺得我地依家吸引力唔低
大力臣嚟咗會打咩位多
波叔傷成個月
Barella打佢個位定sensi打
蘇寧真係算係吸引
(雖然支那係原罪)
但歐洲咁多外資(特別係中資)球隊之中
佢既經營手法算唔錯
管理層 同 教練團 有互動相量
應洗就洗, 但又唔會洗腳唔抹腳
球員亦有支那養老計畫

最重要係俾你睇到穩步上揚
但唔會急進急功
用嚟頂sensi
Barella不可或缺
但依加波叔傷左 可以三個一齊用
睇到佢地set個目標都唔會心急
同埋管理層好了解球會需要
又唔會亂洗錢,同時間用得其所
張生又肯落心機,場場波盡量睇足
相比好多其他外資中資真係只靠金錢堆砌
想攪好自己生意形象
最後攪死隊波

蘇寧俾我地睇到隊波應該可以安心長遠發展
喺呢家真係一個特別優勢
幾期待呢個中場組合會有咩火花出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞