【買人未】國際米蘭球迷討論區36

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
豬腦為咗想多啲出場入歐國杯先急轉會,夏天會唔會來國米真係無人知

無豬腦有啲失望,幾M... 又話poli 走咗先有位...
後備得374同esposito點夠用
v8睇黎打前鋒
可以試變陣打一前鋒雙攻中
Inter are serious about signing Napoli striker Dries Mertens on a free transfer in the Summer and have tabled him a contract offer according to a report from transfer market expert Nicolo Schira.

According to Schira, who took to social media platform Twitter to break the news moments ago, Inter have offered the Belgian international a two year deal with an annual salary of €4.5 million.
放棄山狗變佢
都32歲 夏天33
唔洗轉會費 呢樣鳩層已經流哂口水
國米欠幾個好似 Martins , Cruz 呢啲有實力又唔介意踢後備嘅人
有渣古同馬天尼斯同大力神響到,佢都肯簽應該係肯做第12人仲要轉型打中路都得
放棄今季,放眼下季
始終覺得基奧特級數高啲

美滕斯係代山齊士
LKK後備始終未解決
有排打 咁快放棄?
Yes 個轉會幾好 唔係冇得打
但未到最強魔咒既2-4月
其實仲無唔多夠
前鋒真係要搵個同而家既唔同類型既後備
基奧最fit lkk唔識打柱躉
賤婦打得好,我地根本唔駛爭
我地有得爭係因為佢地打得差,完

唔買後備就即係買賤婦繼續打得差
最慘係我地仲要贏得好清脆
一兩球好易俾人黑返走
真係要壓倒性贏先得
所以今季唔爭 下季更加唔洗諗
呢個moment至少未到絕望先 我亦唔覺得佢哋可以贏晒咁多場
干地用兩閘發動攻勢 家陣唔洗睇比拉g 加埋摸西
可以睇吓有冇改善
即係唔好講話尖,發夢都冇發過。。。
史尼達後最有星味既中場
過兩年再甩少少頭髮就成個火焰仔二世咁
比真歷都傷左,希望要抖耐d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞