VR 邊隻好? 已入手/想入手都入黎討論下

917 回覆
11 Like 4 Dislike
Rift S 有少少興趣
有咩正野玩開?
Pre-order g2?
I think not, but don’t think index would be available anytime soon
排左幾長時間?、多數兩個月左右有得比$
之前我四月幾排,手多cancel咗,5月18再排多次,一路都係「Ships in 8 or more weeks. We are experiencing shipping delays」,禁耐都冇嗌過我畀錢等到冇咗回事
你5月18排 預3個月多d
9月前應該有
係amazon買有冇保養?
想玩beatsaber 係唔係買quest好d 唔中意有條線阻住晒
係美國connection 訂左
咁而家cut嘔cut單好
我cancel咗
HP Reverb G2 定係 Oculus-quest 好?
quest 2 要出啦
呢排玩緊the room 幾有feel
quest2 64gb平成千蚊
新入坑想買VR 黎連電腦玩 Steam Flight Sim 2020, 性價比最高是咪都係 Quest 2?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞