VR 邊隻好? 已入手/想入手都入黎討論下

917 回覆
11 Like 4 Dislike
反而想知除左oculus 同vive
有無人買左其他牌子既?
用成點?
不過中伏?
唔係喎,上面有人提過hp ,prime ,index
rift s
大路嘢 啱啱嗰個black friday 買
so far 覺得幾好

不過配要求係高 唔打開pc game嘅部機都九成唔啱駛
終於到
買得有地基既屋企一定有番咁上下大細
又唔算捱既 張display card 又唔係just for vr
你買張2070/2080 打機都爽d
點解送quest ? 因為方便阿屌
我屋企得500ft. 玩hi到有地基果d咩
早年有訪問過啲VR設備商對VR 電影/AV帶嚟嘅商機都有保留
因為設備要求高所以難普及
依家我終於明
平時好多人用notebook嚟睇片睇AV 但根本推唔到VR
Notebook 我用電話睇
宜家會間唔中用vr
但係片太少 同埋驚屋企人入房聽唔到睇唔到
打J一定要鎖門啦
阿囝 你鎖門做咩阿 有咩事救唔到你阿 開番門啦
突然諗起SAO
有生之年唔知有冇得玩到完全潛入
7951.79$
但信用卡迎新減1100
我覺得下隻應該大型AR
完全深潛宜家都好似有 唔係比你打機姐
我都想有生之年J一次
The Player One 咁都好 普件衫有體感
冇咩game support 先係問題
宜家做大個餅多d人投資
消費者先有得益
各位用quest玩steam vr好似多數用VD?
有無人試過ALVR?
個setup好似麻煩好多, 但D人話畫話清過VD. (幾個月前既post)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞