VR 邊隻好? 已入手/想入手都入黎討論下

917 回覆
11 Like 4 Dislike
講緊用字 優化
btw 以quest 果粒chips仔你想出咩貨阿
宜家技術未成熟 都係拎黎笑下架姐
另外 beat saber 佢乜都唔洗做都係收得貴過人
我諗walking dead呢D有返咁上下份量既驚, quest都係乖乖地插線吧
我部quest基本上得beat saber同skybox av.
不過quest beat saber入歌其實都無想像中咁煩je.
666 你牛B
點極唔明
OCULUS QUEST 只係食硬你要用佢STORE姐
666 你牛B
點極唔明
OCULUS QUEST 只係食硬你要用佢STORE姐
我真係上年先玩VR

未出貨但有運達時間?
窮就windows mixed reality 啦
但唔好買Samsung, 一過保養即壞
正常 成日斷貨
有邊部高畫質又連到ps4?
想買嚟玩Gta同上古5
剛剛入手左quest 仲係試緊唔同av
而家用緊gallery睇日本av 發現如果有video bar個陣畫質距離最適合
無bar個陣條女會太近甚至有類似重影
係我用錯app睇定set錯野
早知官網買 一月內購買送star wars
結果大家一樣三月先有
用緊oculus quest
想問下大家玩beat saber係買steam定oculus store?
邊個版本易d入歌?
官網要用集?
我記得我Black Friday前美森買 好似3日就到
未買
但100%會買quest oculus store
因為無線玩係free好多
用緊oculus quest
想問下大家玩beat saber係買steam定oculus store?
邊個版本易d入歌?
未買
但100%會買quest oculus store
因為無線玩係free好多

beat saber 我都係買quest版, 因為可以響廳9 fing very free.
而且隻game畫面夠簡單應該無乜分別.
我唔知steams點入歌, 但quest版我暫時dry入歌都好易, google一陣就識.
其他奇奇怪怪既mod就唔知了.
https://bsaber.com/
隻game $29.9 美
集都平一半以上
💩 有冇零件胡北生產
個時送個三集star war 仲未玩
新手一問,我都想入手隻quest玩下

近視仔用quest 得唔得?

同埋森林買係咪直送唔洗集運?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞