VR 邊隻好? 已入手/想入手都入黎討論下

917 回覆
11 Like 4 Dislike
就係最原始版一個sensor一個手掣同headset
幾舊水係咪包呢啲嘢
冇錯
想問吓咁多位我買咗第二代ps嘅vr,我跟佢說明書駁好哂啲線,就咁開機setting/主畫面都冇問題,但係一入game/app就整係見到白色點嘅loading圈,電視又冇畫面,有冇人試過知點解決?
呢個二手3100買唔買得過
咁緊火 3100係美森正價黎架 諗諗先啊
屌 我𥄫咗個月都無
可能又係武肺
唔入流掛
睇下quest幾多update幾多新野出
tracking都輸條街喇
因為quest 真係好萬用
單機又得 連電腦又得
有自己store 又易用 唔洗太大地方
千其唔好買
18年11月入手,無啦啦會 white noise爆聲嚇撚死人
用咗一個月已經 detect 唔到USB,拎咗去整幾次都喺咁
十二月中放咗

now 用緊 oculus rift s
white noise 爆聲好似喺 WM 通病
好似話喺 USB 冇分配足夠電量去 audio
上網睇要加張 external usb card 先解決到
唔係真係要好大
大有大玩 細有細玩
我覺得standalone已經靚過psvr
Psvr 咪搞喇
有邊幾隻可以連落steam都玩
steam 有既game 都可以
買vr 番黎 插電腦 steam 買game
邊幾隻vr可以
睇你玩咩驚lo
基本雙手可以伸展 2米x2米 話大唔大 細唔細
香港人間屋真係好撚悲哀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞