VR 邊隻好? 已入手/想入手都入黎討論下

917 回覆
11 Like 4 Dislike
美森可唔可以揀DHL個d?

加錢特快可能係DHL FedEx
不過SF可改自取
DHL FedEx一定要送一次冇人收
先可以入系統改地址
留係vr入面好過
正解 上次好彩係UPS
我1月24日落單 到左幾日喇喎
最新入歌方法係咪要裝BMBF果個方法?
我個Sidequest同教學個sidequest 介面唔同樣既
搭單問 美森寫17號到
但係2月3日夜晚已經坐緊飛機去香港
有冇機會早到?
2月4芝加哥上機 順豐送
用黎睇av 真係正d ?
實早到,我本來寫2月10號到
30/1到左香港順豐倉
係順豐做野慢 拖左我兩三日
2月頭先派到我
我好興奮啊
vr paradise
想問SF邊到可以改自取?
啱啱到咗香港custom
Ok 唔該
用緊oculus quest
想問下大家玩beat saber係買steam定oculus store?
邊個版本易d入歌?
未買
但100%會買quest oculus store
因為無線玩係free好多

beat saber 我都係買quest版, 因為可以響廳9 fing very free.
而且隻game畫面夠簡單應該無乜分別.
我唔知steams點入歌, 但quest版我暫時dry入歌都好易, google一陣就識.
其他奇奇怪怪既mod就唔知了.
https://bsaber.com/
最新入歌方法係咪要裝BMBF果個方法?
我個Sidequest同教學個sidequest 介面唔同樣既

唔知係咪最新, 我都係買左兩個禮拜only
我係用BMBF, 就咁響website度dl一堆歌, 再禁右上個紅色個sync制就搞掂.
係amazon買咗 oculus quest等緊送貨
會玩beat saber
係fb見到有好多game要用電腦推
想問下 有無人係用電腦推 想了解下 值唔值得換顯卡玩
現時 部機係 i7 4700
顯卡就960 應該推到幾高好
除左2080ti
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞