[親生仔] Google Pixel 討論區 (35)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
師兄,你係sim轉esim定點?

我啱啱P4都有同樣問題,無網絡,好似插咗張無network嘅sim卡咁,但P3繼續收到電話,本身我叫咗smartone 12am先啟用我張新esim,因為我嗰陣先有wifi,但到啱啱點幾,等部P3無咗網絡,再開部P4睇先有返晒信號

俾多小小資料你,一年前我P3,sim換esim,係即掃即得,所以你可以問問數記,新esim係咪即時,定要等舊sim失效先得
我p3待機平均 1%/hr 你地係幾多
你係白色?
白色背面似係磨砂感的膠黎

所以唔用得酒精
我拎住部Wipe咗嘅Pixel3去門市搞,條友都唔識搞。
ching唔痴moon貼?
有冇人部機lihkg開dark mode好怪
郁快小小啲會有啲藍色殘影
同埋喺setting度向右拉出返討論區嗰陣會有一大堆殘影
我有呀

jm9
唔support90hz?
唔關90hz事,pixel 3a都係,特别係有人reply左comment, 之後向右拉嘅時候
嚇死我
咁我當睇佢唔到
應該係個app問題好似上an 10之後先有呢個問題,啲animation姐,用落唔會有問題
巴打們拎左機個po就靜左
個個都試緊機,我都係第一日攞出街用
好正 兩個世界 返唔到轉頭
咁誇張!?你邊部換?

我P3換P4XL,八達通sim用唔到外,其他都好滿意
hTC u11+
有冇巴打個Google map ar認路功能會彈app 之前用過一次 依家一開就彈apps
想問下有無巴打上左an10 後wifi 唔識自己開自己連?
之前我放工返到屋企wifi 會自己連好正
而家無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞