[親生仔] Google Pixel 討論區 (35)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
你講連登?定講緊乜?
連登番上一頁嗰陣
有,唔係pixel 4問題,我3a都有好,通常係㩒notification之後右拉就會咁,平時冇乜
nexus 5冇行 嗰時細細個周街摷都冇
佢講完句買咗十張,就人間蒸發
日日上連登唔覺
連狗話An10 bug黎
冇咩?我記得有嘅,係nexus 6先好似冇左
有行貨架喎 我果陣上google網到買既
咁當我樣衰睇唔到
即係唔係用 magisk 20.1?
想問下 pixel 開Work profile 同Multiple user 會唔會拖慢部機同用多左電?
到Nexus 6P都仲有行, Pixel先開始冇
google不嬲喺香港都冇咩人用,都唔知係咪咁先pixel唔賣香港
都係冇人用鬥spec永遠輸比其他廠
都痴撚線,要人比services,但又唔比人大賣,咁唔想撞機你買部essential phone 或者用番3310 一定冇人同你撞
如果個個都係你咁諗,咁就抵香港冇得買pixel啦
諗返起之前有人話5個鐘SOT既pixel 4 同10個鐘SOT既iphone 11pro都係唔夠用一日, 都係要叉電
冇得用motion sense 應該唔關有冇行事,只係關佢申唔申請到,因為係有行賣嘅國家user 黎到香港都會lock
Necud 5 mon多問題, Nexus6 電池會漲, nexus 5x lg +s808nexus 6P 華為+可以折埋
係呢個版本
但要用佢github release果個patched版
20.1(20101)
以前既我完全唔知nexus係google親生仔 只知見到LG logo就知唔會考慮
唔係,香港係有開放60hz 比人用。但前提係要你申請。佢無行貨梗係唔申請
開放同申唔申請到兩樣野, 同埋好多用到motion sense 嘅地方係冇賣pixel 4
得左啦 唔該晒巴打
嗰時lg好似都唔差,係g4死板後先搞到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞