[親生仔] Google Pixel 討論區 (35)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
唔知
community既好似一早有落

我就十一二月升完Q sensor失靈、最近多埋相機
我係前幾日收左皮,呢幾日試左好多solution都冇用
收皮前一日仲用到
越更新越伏
佢1月fix番12月個usb bug未
好多人complain12月更新整一大批usb cable用唔到etc
我條c2c都得番個叉電mode
我部p4 xl 個fast charge消失左
巴打咁勁用英文?

我一定會 er... er... er...
你個名 正常發揮啦
屌你,咪撚睇小毒撚
放棄啦,我前後send左十隻email屌柒佢咪又係CUT鳩我單
2018年追討50USD balance都足足用左兩星期
冇晒反應
插電腦叉電都係
recovery mode都去唔到
不過你如果係話用唔到balance而唔係收唔到balance既話
解決方法係要開過個新既US Google payment profile, 然後要剷走你本身香港個profile先會係Google Store度checkout見得返個balance option

剷走香港個profile之前記得個id, US Store買完野之後打比香港Google support同佢講你唔小心剷錯,佢會同你restore返,不過要30日內,30日後你剷走既profile會永久消失
咁似燒板,如果唔係吉足一晩睇下點,都係冇就姐係冇得救
放PIXEL 4 XL 64GB

https://t.me/bbccccccco
呢部QC好差
相機focus成日跳下跳下
電用到30-40%就會十秒內熄機
整過一次好返,但而家死埋
係咪翻新機黎架?
乜美國google store 做嘢做到成舊屎咁

我之前幫襯hk google store 好撚快手
pixel3岩岩出直接google store買唔會係翻新掛
oh, 嗰時pixel 3初出qc好多都唔掂,好多都要換過部

有冇Ching喺呢間代購過?知唔知有冇伏?十二月二號買pixel4xl,上星期五先同我講準備出貨等到有啲懷疑人生見佢黃店支持下
係邊到揾到
係邊個位見到?揾極都無
揾到了 thanks
用呢間幫fd入左部細4 ,都係12月頭落訂。
20號拎得
我又無事喎 ,今日返工個陣輕鬆update
有冇人睇CES 2020
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞