[親生仔] Google Pixel 討論區 (35)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
我無問佢可唔可以分開買…可能要呢度之後去貼嘅巴絲再答你
得返一張
有人訂咗
咁唯有搵吓仲有無舖頭有imos貼
因為我都係求其搵間
冇啦
冇鋪頭入pixel mon貼 有一間仲話
下 冇出過依隻mon貼俾pixel咁話

攞去收佢皮
去埋先達望望
都冇就星期一直接去srs算
即係上網買自己貼?
我兩部都有,pixel 3a正好多電又長氣啲,唔打機嘅其實唔覺粒chip有咩分别
essential 128gb, 3a得 64gb
點解我部Pixel 3用唔到數碼通嘅eSim?
好唔慣渣大機單手玩真係要開鍵盤個單手模式先打到字
我用緊細4但係我個bluetooth耳機淨係打電話先用到耳機收音,用其他app eg recorder google assistant都淨係識用手機本身黎收音,究竟點搞

利申耳機用緊aeropex
係隊長拎到pixel 4 xl, 由部pixel 2 直接轉晒data
開始唔慣冇左下面條bar, 用左陣gestures就好爽
今朝始創二樓見到有 Pixel 機套,機貼有冇就唔知了
點樣用唔到?出咩error?

我pixel 3用緊smartone esim覆你
要開Developer Mode先可以加eSim,認到張咭,但無數據同打唔到電話。
我一直開緊developer mode,未試過唔開用唔用到!

有無插住其他卡?係咪用緊插住嗰張?
p3無雙卡雙代,所以要揀定邊張
無插咭
有無連住wifi認張esim?
唔知關唔關wipe咗機無咗個「Carries 唔知乜」事呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞