[親生仔] Google Pixel 討論區 (35)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
我都覺 點解影相好似咁差
google過似乎好多人中招
上到Q死sensor,冇左自動旋轉、傾聽話熄mon,有人話連flip to shhh, squeeze google assistant都冇埋

影相明明上星期六影完冇事
今日先發現有問題
google完又係大把人有同一問題
放喺架上都會搖搖下

同埋好似未有解決方法
esim + sim,Dual sim dual standby

開心駛用中!
pixel 3得咩?
Pixel 3 android beta 2定3,可以dsds
依個聽過 但唔係最update既10
直接上4啦,或者3A都可以!
blackfri先買3 起碼年半
巴打,教我呀,得個qr code,唔識入esim落電話,打去hkcm問佢叫我問返Google
Pixel 3唔得
因為得一個IMEI, 所以冇dual sim standby, 一定要切換

你咩機?

setting,network,mobile network右手面有個+,撳咗後跟住做,無+嘅reboot部機
多謝巴打 已成功入到 但每次開機問我用邊個,簡左之後另一個就打唔通電話 why...
用咩機?係咪P3?

P3正式嚟講係唔support 雙卡雙代
............................... .... P3, 但我用到esim wor巴打你咩機 可以好似雙卡咁用? 我好嬲豬呀
3A同4都可以正式用到dsds

3係android 10 beta 都可以,但要自己刷返轉頭
原來stadia跟一個Chromecast
香港只能等
仲要跟ultra, 但chromecast唔知support未,一開始剩係support chromecast ultra
第一代?google都end of support喎
姐係pixel og已經唔會再有security patch update, 除非刷lineage等人patch過黎

而水貨當然冇保養,香港所謂行貨都係英水多,保養係賣嗰間舖保,最多同你ship返去英國整

純粹係有個疑問點解會買pixel og姐
原來之前個shipped 係呃人
頭先先見到Package has left the carrier facility
8號前黎唔黎得切送到架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞