[親生仔] Google Pixel 討論區 (35)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
DLLM
原本部 pixel slate 話 6-7 jan 會到美國倉

今日又話 delay, 已經係第三次 delay

我11月27 買架,屌你老母

send 左email 屌柒佢然後叫佢同我cancel order

無行貨之前以後都唔會再買 google 產品

都唔知係唔係有心去做生意
機係新買, 條線係之前華為機用, 額外係街買,有2條, 2條都用唔到
唔係p2, p3, 我係街邊買的
點解唔等埋呀巴打 都等左咁耐
等到嬲,上次佢 delay
成個月後先比delivery date 我
dllm
我係咪要等到下個 sem 先有得用
但平左好多喎,等埋佢嘛
google對我地不嬲都係who fucking cares, 擺明冇心做你生意,唔係又點會amazon唔比送香港
話說有冇人有留意arcore? 之前話單鏡都做到depth calculation, 但我仲未有
上代銷情不理想 Pixel 4a 將不會推出 XL 版

http://bit.ly/2rU0cJ5
點解3a冇冇你嗰粒制,剩係move closer to get object blending, 但都係唔得
貪平 活該。
之前係amazon買左條聲稱Google出既,同張圖一樣,應該係假野黎
再等pixel 5都出啦
巴打幾時買的?而家係咪已經冇唒啦
問咗好多間都係得xl
睇嚟要amazon
我係dcfever搵 你上去望望
唔止對香港

美國本土人買 slate 都係一樣情況
所以用唔到???

其實我唔知呢條線係咪有真野, 我買條線都已經係18年既事
因為部機本身無聽筒, 又唔想下下都開speaker, 所以我先買呢條線

即係要買返google 出既線???
部 pixel 3 宜家下半截 Mon 出理閃情況
屌你老母 google
要將個 moon 較光到 80% 先冇咁頻閃
逼我換機
This is Lg display.
轉左Pixel 4幾日用得好爽
typec to 3.5mm有兩款
你買既係模擬(analog)
入面冇dac
部機唔support
pixel淨係support有dac既款
簡單黎講 你見倒街邊幾蚊條
寫住咩support小米既 都係用唔倒
要買有dac既款
起碼7 80蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞