[親生仔] Google Pixel 討論區 (35)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇smartone巴打成功開到VoLTE
邊到有大機case買用住先 犀牛盾仲未到但啲野終於到齊隊長到 諗住聽日殺上去拎
星際二樓對住樓梯嗰間應該有
嗰日貼完imos佢有問我使唔使買埋殼
之前好似有post話pixel塊Titan m被人hack到
想入手pixel,係咪會好易被hack,求指教
咩post 邊個講。。。。
titan m點會咁快比人crack到
咁易搞掂d加密chip
google就唔洗出到100萬bounty啦
加個 google home 聲控
咁我想問unlock bootloader + root會唔會影響Titan m功能
得開電視閂電視有時攞遙控仲快,屋企細
之前睇過就話titan m粒chip係有circuit連落power button, 唔係單純software層面將啲野擺落去,所以root左之後都係會繼續用到

(利申 唔太肯定)
我最想知POPO 可唔可以 bypass password 入部機拎資料
其實都冇乜揾到pixel被hack嘅新聞,唔知係真係冇人用定冇人hack到
我當初買pixel 3a其中一樣都係貪佢有titan m
最近係carousel 見到好多3000蚊 2手pixelbook, 好唔好入手玩下
第一次玩chromebook
我屋企都成日用到 開飯就播YouTube
Google Play home page 有個優惠課150up -30
記得拎
有時睇野會留意到 但大部分時間都ok
2020年1月3日到期~~
呢個我有share過
係驚popo 都係照開到啫 你知android架啦
幾時可以fix camera bug
係我撳壞咗個音量鍵定咩
點解撳落去咁大聲
佢D制咁clicky 大聲係正常
嚇死我
之前唔為意咁大聲
以為撳壞咗
而家un唔unlock到bootloader?

坊間啲畀錢software係咪真係破解唔到?特別係啲為“忘記密碼”而設嘅software
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞