[親生仔] Google Pixel 討論區 (35)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
尋晚係尖咀見到有人用pixel 4 不自覺咁叫左出聲 嘩係pixel 出來
唔少想買pixel嘅人都係貪個相機靚同埋純android
其他嘢我冇所謂
Mon大電大就得
我見過人用白3a都覺得好驚撼
係邊位巴打相認返啦
佢仲有呆咗咁望著我
呢度買得pixel 4嘅都唔係太多姐
其實睇唔到佢係大機定細機
上個禮拜拎機果日見哂啦
unlock咗bootloader有冇方法裝 Netflix
咁咪有機會?
3a到手啦同v10講byebye
係原本8 9月但好似835開始轉左12月,所以先搞到咁
v10
1年保養內燒底板整好用到今日 終於可以同佢道別
btw想問3a有冇live wallpaper? 我見揀wallpaper個位除左宇宙實景同埋livewallpaper係黑色冇得用冇得揀 其他普通嘅wallpaper都係用到 係要更新還是我set錯左啲咩?
3a冇live wallpaper可以上xda睇下有冇,我essential就試過得,但3a就冇試過
用咗3axl幾個月 到宜家都人撞機
之前用sony xa2 身邊幾個人連色都一樣
用咗3axl幾個月 到宜家都無同人撞機
之前用sony xa2 身邊幾個人連色都一樣
Chromecast幾好用
而咪用我有一個都唔知有咩用,stadia香港又冇
新手上路
有無巴打可以pm介紹我邊到買Pixel 3?
https://t.me/jerjerrrrjerjer
屋企冇smart tv冇apple tv,所以覺得好有用。。。
setup好輕鬆 老豆老母都識用
睇Netflix好過睇cctvb
smart tv原本都已經有,同埋屋企裝晒now, 睇戲都方便,搞到個chromecast唔知有咩手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞